Jak jsem psal, jsem blbej. Zezadu do mě narazil seat. měl jsem prasklý nárazník, tak jsem se s dotyčným domluvil, že to nahlásí na pojišťovně a nebudeme volat policii. Zrovna jeli kolem, tak se ptali a já blbec souhlasil s tím, že si to vyřídíme sami, že škoda není veliká. Po měsíci, kdy se nic nedělo jsem se o to začal zajímat a ačkoli ho jeho pojišťovna vyzvala k vyjádření (já jim to hlásil ještě ten den) tak se jim ani neozval. Takže mám papírování a lítání jak nevím co a nakonec stejně asi nic nedostanu.
Tímto jsem chtěl jen upozornit, až se vám někdo byť i "dotkne" auta, volejte policii, ten čas co s nimi strávíte se bohatě vrátí.
P.S. Až pojedu do Trhanova tak toho č....a Dado Milan chytím a rotrhám. Jinak BMW E34 - prasklý nárazník, Seat - o 5 sm posunutý čumák.
Jsem blbej (nehoda&pojištění)
No parkrat jsem to resil bez policie, protoze cekat 3 hodky se mi nechce.Ale rozhodne jsem sepsal s manikem popis situace, popripade priznani chyby, podpis cisla pojisteni, obcanky, ridicaku atd...
Mas neco z toho?
Pokud ano, tak znam chlapika pravnika kterej se timto zaobira, a plati ho pojistovna vinnika, takze tebe by to nic nestalo.
Mas neco z toho?
Pokud ano, tak znam chlapika pravnika kterej se timto zaobira, a plati ho pojistovna vinnika, takze tebe by to nic nestalo.
E 34 M5
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
nedávno jsem řešil to stejné když boreček vletěl zezadu do přítelkyně.... byt "pouze" poškrábanej nárazník tak se dohodli/nedohodli.. ve výsledku měla přítelkyně jen vizitku. Nakonec po důrazném telefonátu borec vše nahlásil a pojištovna zacálovala 3500,- a dopadlo to dobře.... každopádně kdyby to nebyl "posera" tak by nic nenahlásil, proto od té doby vždycky volat policajty nebo likvidátora z pojištovny.... a vždy před posunutím auta udělat plánek jak se to stalo a vzájemně podepsat
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
Ja mel vetsi problem. Me najel jeden "moc inteligentni pan"do zadku s avii, kdyz sem u toho nebyl. Pokousel se me na miste sehnat, ale to se mu nepovedlo, tak zavolal alespon mestskou policii, aby tam pro me nechal svoje inicialy, ze se chce dohodnout, ale nakonec se nedohod a jam v ruce "h***o", jen na mestskejch maj jeho protokol, kterej mi nevydali. Driv sem to auto prodal, nez bych se dockal