Díly na cabrio plast.
Díly na cabrio plast.
Zdravím
Napište mi prosím SZ,kdo máte doma plastové Cabrio (čtyrválec) na díly.
Budu toho potřebovat víc, tak zatím sháním někoho kdo to má. Např. Komplet sedačky - nemusí být v kůži, ale musí být v super stavu(připište i cenu k jednání).
Další díly budu sumarizovat a pak se dohodnem. Nespěchám na to, jen chci kontakt.
A pokud se někomu doma válí doklady na E30 318i, ať nabídne cenu.
Díkas
Napište mi prosím SZ,kdo máte doma plastové Cabrio (čtyrválec) na díly.
Budu toho potřebovat víc, tak zatím sháním někoho kdo to má. Např. Komplet sedačky - nemusí být v kůži, ale musí být v super stavu(připište i cenu k jednání).
Další díly budu sumarizovat a pak se dohodnem. Nespěchám na to, jen chci kontakt.
A pokud se někomu doma válí doklady na E30 318i, ať nabídne cenu.
Díkas
Naposledy upravil(a) Slider dne 10. 10. 2005 16:14, celkem upraveno 2 x.
BMW - srdeční záležitost
Zrovna sedačky kupovat na dvakrát nechci - aby byly stejné. ještě potřebuju tapec L dveří a ten má nějaké odlišnosti(volal jsem do Lopuchové),pak dost plastů , táhel střechy a lišt, které na coupe nenajdeš takže fakt uvítám někoho s kabriem.
také potřebuji někoho na opravu Z okna(prořízlé) a střechy (malé díry).Máte někdo s někým skušenosti?
také potřebuji někoho na opravu Z okna(prořízlé) a střechy (malé díry).Máte někdo s někým skušenosti?
BMW - srdeční záležitost
jiné okno
Originál se koupit nedá - není vykreslené v ETK. Pokud máš kontakt na nějakou firmu co okna prodává,můžeš mi napsat kontakt. Lepenku samozřejmě dělat nebudu. koukal jsem že je nejen všité ale i vlepené(nebo vevařené a obšité z obou stran).
BMW - srdeční záležitost
Proč scháníš rok 91, klidně to může být i starší, jezdit to na starších dokladech bude stejně.Slider píše:Dík za Tip, určitě dám nové a střechu si opravím (uprostřed dvě 1cm díry). V ETK jsem to pak našel.
Co se týče dokladů pokud má někdo 318 s rokem 91- s jakoukoliv karoserií, pište.
Díkas.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
To je sice pravda(a možná to tak nakonec udělam),ale nechce se mi pak až to budu jednou prodávat nabízet auto z roku 85 a ve skutečnosti z roku 92 (naštěstí mám servisku,tak to budu moci doložit).Alespoň bych rád,co se týče roku,plastový model (od 87 -).BOOST píše:Proč scháníš rok 91, klidně to může být i starší, jezdit to na starších dokladech bude stejně.Slider píše:Dík za Tip, určitě dám nové a střechu si opravím (uprostřed dvě 1cm díry). V ETK jsem to pak našel.
Co se týče dokladů pokud má někdo 318 s rokem 91- s jakoukoliv karoserií, pište.
Díkas.
BMW - srdeční záležitost
Kabria se jako plastaky delaly az od 10(11)/90, takze pokud mas nemeckej technicak, neni problem to dolozit jak pripadnemu kupci, tak pojistovne, ze auto je mladsi nez ma psano v papirech (v pripade pojistne udalosti).Slider píše:To je sice pravda(a možná to tak nakonec udělam),ale nechce se mi pak až to budu jednou prodávat nabízet auto z roku 85 a ve skutečnosti z roku 92 (naštěstí mám servisku,tak to budu moci doložit).Alespoň bych rád,co se týče roku,plastový model (od 87 -).BOOST píše:Proč scháníš rok 91, klidně to může být i starší, jezdit to na starších dokladech bude stejně.Slider píše:Dík za Tip, určitě dám nové a střechu si opravím (uprostřed dvě 1cm díry). V ETK jsem to pak našel.
Díkas.
E39 535i sedan
Asi tak, nemá to cenu se zbytečně pídit po nejnovějších papírech, jezdit to bude stejně a s něm. techničákem není problém doložit stáří vozu. Akorát tě to bude stát víc peněz a pochybuju, že papíry rv. 91 jen tak najdeš.Fx píše: Kabria se jako plastaky delaly az od 10(11)/90, takze pokud mas nemeckej technicak, neni problem to dolozit jak pripadnemu kupci, tak pojistovne, ze auto je mladsi nez ma psano v papirech (v pripade pojistne udalosti).
E30 340ic V8 6q- EX
Už jsem zjišťoval,že okno (0,6mm tlustý plexisklo- k tomu určený)se dá do 1000 Kč s Dph za 1m2 sehnat.Spíš se jedná o práci ,tak alespoň vím že to musím sundat.A záplatu bych raději "sehnal" z vyhozené střechy - nemuselo by to být tak znát. Škoda,že nemáte někdo Cabrio na díly na zahradě, budu toho potřebovat víc a zatím nikde v německu (na netu) není bourané(totálně) vidět.
BMW - srdeční záležitost
Pokud máš kontakt na firmu, která to prodává,b udu rád když mi ho pošleš. Jinak to plexi je prý k tomu přímo určené.(ohebné je)maca píše:nedelej to z plexiskla! to se brzy odre a zmatovati, pouzij spis makrolon, ten se pouziva na zavodni auta misto skel, ten vydrzi vic nez plexi a ostatni vlastnosti jsou s plexisklem hodne podobhne!
Díkas
BMW - srdeční záležitost
Sehnal jsem kontakt na cloveka co to dělá. Je to folie o síle 1mm a výměna stojí cca 1500Kč ale musí se sundavat celá střecha a je to hodně pracné -_ je lepená ,všitá,a nýtovaná. Mrkněte na www.NOTOS.CZ
Dík za názory.
Dík za názory.
BMW - srdeční záležitost