Zadní lampy, mrknete...
Zadní lampy, mrknete...
Nevíte jestli je to nabastleny nejakym sprejem nebo to nekde zakoupil ?? Vypada to dobre...

...

- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
lampy
Strikany nejsou jeste pred par dnama byly na e30.de novy za 299euro. koukni na www.fotoalbum.quick.cz/bawaria/325ix-88/
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
uz sem to tady nekdy psal
mam dojem ze to jsou svetla od MHW cca 300euro
a nebo 9750,-Kc u http://sportstyl.kvalitne.cz

mam dojem ze to jsou svetla od MHW cca 300euro

Ty cerveny jsou taky pekny, ale na tmavy auto jsou asi lepsi ty tmavy lampy... Chtel bych tu tmavou optiku na predek, ale jezisek rikal, ze tento rok se u nas nestavi, pac jsem projezdil moc benzinu, spalil moc pneumatik a a moc lidi ohromil tim co je BMW za devil machine...

Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
Ty tmavy svetla na predku vypadaj k cerny pekne. Ja je mam, vysly me na 100Kc a loupou se jak svine, tak jestli nekdo vite o lepsi kvalite, tak sem s timSabin píše:Ty cerveny jsou taky pekny, ale na tmavy auto jsou asi lepsi ty tmavy lampy... Chtel bych tu tmavou optiku na predek, ale jezisek rikal, ze tento rok se u nas nestavi, pac jsem projezdil moc benzinu, spalil moc pneumatik a a moc lidi ohromil tim co je BMW za devil machine...![]()
![]()
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
je st tim srani muis to presne napojit jak konci blink aby to nepoznal nikdo a pekne oblepit ten cernej ramecek..pouze blinkry stejne vrstev obe dve a pekne..blika to trochu do cervena zalezi kolik se toho da ale kdyz se to strikne decanko je to zive cerveny a blika cervenooranzive a rozhodne je rozdil mezi blinkrem a brzdou..nesmi se to prehnat pak uz neni...bmwm3 píše:2 Flery: A ty jsi stříknul jenom blinkry, nebo naopak celý lampy vyjma zpátečky..?
Tel : 773 622 822
já sem cákl ty lampi celi skusím si spomenout a nafotím je to spátečkovysvítí o něco slabějc ale chci tam skusit dát ty letdiodové žárovky jináč světla atd. svítí pěkně a benga si toho ještě nevšimli mám auto v černé tak to vypadá docela dost schopně. Jesi jedeš zítra do štatlu na ten srazík (Carefour Krpol) tak ti to tam můžu ukázat 
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
Já měl právě červený lampy na fávu a tam jse je nastříkal celý, resp, celou jednu půlku lamp, abych nemusem vychytávat odstím atd..Flery píše:je st tim srani muis to presne napojit jak konci blink aby to nepoznal nikdo a pekne oblepit ten cernej ramecek..pouze blinkry stejne vrstev obe dve a pekne..blika to trochu do cervena zalezi kolik se toho da ale kdyz se to strikne decanko je to zive cerveny a blika cervenooranzive a rozhodne je rozdil mezi blinkrem a brzdou..nesmi se to prehnat pak uz neni...bmwm3 píše:2 Flery: A ty jsi stříknul jenom blinkry, nebo naopak celý lampy vyjma zpátečky..?
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
videlsiv plesnicích..muzes striknout cely ja chtel usetrit sprey a navic mi prislo zbytecny to brat cely..pokad je mas malicko poskrabany tak by to mohlo nejak vylezt ale taky schovat zalezi jak moc...ale az budu mit naladu udelam to i ted na touru jen je mi porad zima a nevim co delat driv..
Tel : 773 622 822