INTERNET

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
maca
člen E30.cz
Kontaktovat uživatele:

INTERNET

Příspěvek od maca » 20. 10. 2005 15:19

mam dotaz, mam net od oskara-sim kartu prez kterou se mem pripojit s pocitacem, nemam s tim zkusenosti, tak se chci zeptat, jestli mi staci, kdyz se spojim s pocitacem jen pres nejakej datovej kabel a bluetoth? jestli mi k tomu bude stacit nejakej starsi tel, co ma bluetoth, nebo musim mit nejaqkej novej moderni? na oskaru mi rekli ze staci pripojeni pres BT, a manzelce zase ze musi mit nejakej novej tel,, a to se mi moc nechce, abych jeste vyplaznul dalsi prachy a pak mi lezel doma na stole u pocitace :cry:
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi :mrgreen:

athlon_137

Příspěvek od athlon_137 » 20. 10. 2005 15:23

je to GPRS nebo EDGE?

red

Příspěvek od red » 20. 10. 2005 16:05

v podsatte jde o to aby telefon podporoval ten protokol .. napis jestli EDGE nebo gprs a hod sem typ telefonu a muzes mit odpoved asap :)

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 20. 10. 2005 16:07

takze jedna se o pripojeni pres GPRS mas 2 volby operator ti dava mznost v mistech pokriti GPRS EDGE mit rychlost internetu mnohem vetsi ale je to na tobe co zvolis za telefon popripade modem do PC staci ti na to i starej telefon za 500 a kabel nutny je aby telefon umel GPRS a komunikaci s kabelem do PC ale jedes max rychlosti 45kb to je praxe kdyz oridis stroj co umi gprs EDGE a zrovna v miste kde budes bude EDGE muzes ject az rychlosti kolem 220kb nemluvim o spickach kolem 320 to sou jen ulety!
takze je na tobe pres co se pripojis ja to mam od Tmobilu uz to funguje diky bohu a mam gprs EDGE kartu v NTB pred tim sem mel samsunga kabel a pouze GPRS.
jedna vec je dulezita GPRS a GPRS EDGE je skoro to samy vyjmkou rychlosti ale u operatoru platis stejne za GPRS s podporou EDGE jestl se osidis je tvoje vec.ja to vzal od Tmobil protoze karta zaloha na smlouvu a tak dal me vyslo na necely 2300 kč!! smlouva na 2 roky a mesicne kolem 780??tak nejak s DPH co sem vedel ja tak u oskara nebyl amznost neomezenyho pripojeni za rozumnou cenu vyslo to pres 1100 kč!!mam taky oskara ale na data bohuzel Tmobile.

snad sem ti ponoh kdyby neco vim o tomhle dost protoze pres system gprs jedu uz pres rok :roll: bohuzel.....
Tel : 773 622 822

Odpovědět