lidi okolo e30

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Ghost82

Příspěvek od Ghost82 » 20. 10. 2005 10:27

Jde o to chovat se slušně a nenavážet se do ostatních. Neradit něco o čem si nejsem na 100 procent jistý a když mám jenom tušení tak to do příspěvku taky napsat, ať mě někdo doplní. Max-Max to hodnotí podle věku přispěvovatele. Já budu tykat všem co jsou na e30. Ať je jim třeba 100 nebo jsou prezidentem. Přijde mi to tak správný. Když už jsou v klubu tak na nějaké formalitky se podle mě nehraje.

Pokud se chce někdo zviditelňovat, nadávat nebo na někoho machrovat tak tu máme www.tuning-forum.org. Tam to nebude poznat. :D
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve

max-max neprihlasen

Příspěvek od max-max neprihlasen » 20. 10. 2005 10:39

jo, dobry, byl sem rozcilen, to tykani nereste, je to jen jakoby poukazani na to, ze jista slusnost vuci ostatnim musi byt a vykani jako projev ucty mne napadlo jako prvni. samozrejme se na netu tyka, beru zpet. Za ostatnim si stojim.

max-max neprihlasen

Příspěvek od max-max neprihlasen » 20. 10. 2005 10:43

Míšánek píše:TAk teď teda nevím ne čem jsem... Hodnotíte Ty, kteří sem píšou odle stáří jejich registrace tady nebo podle počtů příspěvků?? Jsem tady moc krátkou dobu abych hodnotil a kritizoval, ale myslím si, že odkazovat na počet napsaných příspěvků není východisko...
osobne - pokud sem prijde clovek kterej az ted objevil forum a zasype mne fundovanymi prispevky a vytkne mi mou nepresnost jen pro to, ze je v tom machr a ma pravdu, smeknu klobouk a omluvim se, treba bude mit jen dva prispevky. A vubec, nerozciluju se uz, nema to smysl, je to bohuzel celospolecenskej jev tohle co se tu deje.

Míšánek

Příspěvek od Míšánek » 20. 10. 2005 11:17

O.K. Aspoň už vím co můžu...:)
No smoke, no fun...
Obrázek

Zubata

Příspěvek od Zubata » 20. 10. 2005 11:25

Není to o stěžování, ale spíš k zamyšlení. Dřív, když nás tu bylo "pár" (rok 2003) tak se každej snažil pomoci nebo poradit ostatním. Když už třeba neměl 100% pravdu tak ho někdo slušně opravil, ale dnes ti začnou noví členové nadávat sprostě a debata utíká od tematu. V podstatě se pak nedobereš k informacím, které ti pomůžou, ale čteš si bulvár. 8)
Prodávat na e30 foru mercedesa nebo mobil.... není od toho inzertní web? těchto příkladů najdeš nesčetně.
[/quote]

Sorač že ke k temu vracim ale plněs tímto souhlasím skoušel jsem dát inzerát na prodej svého auta ale místo nabýdek tak krytyzování mojí gramatiky ajinných věcí já nepopírám že na tu gr. seru ale já sem chtěl prodat auto ale po skušenosti mě to přešlo. Su celkem nováček tak možná proto.

Blumen_071
member of yacht club Monaco

Příspěvek od Blumen_071 » 20. 10. 2005 11:37

duvod oddedeleni vladovych kecu z tematu:
zasrana inzerce ( viewtopic.php?t=9986 )

duvod nepresunuti do kose ale do pokecu:
verejna vyzva vladovi a popr. dalsim, k zamysleni se nad jeho ci jejich pubertalnimi a pod. projevy zde.

nasledek:
obsahla debata s mnozstvim prispevku o moralni vysi jednotlivych prispevovatelu. zda doslo k pohnuti mysli u vladi, o tom nemam zpravy.

neznalost zasad fora ani vek neomlouva.
obecne plati, ze jake si forum napisete, takove ho budete mit. ti kdoz tu moderuji a adminuji, mohou jen lehce upravit jeho celkovy obraz.

Odpovědět