lidi okolo e30
lidi okolo e30
Cau.Ted jsem si procetl par prispevku a je mi na bliti.Sere me to jak to tu vypada.Mnoho lidi prijde na forum e30 a i kdyz vi o autech uplny hovno napise prispevky v kterych leze do prdele Adminum a moderatorum.Je tu i mnoho lidi co jsou vazne super ale serou me vazne takovy ty novacci co si koupej e30 a zacnou hned mlejt sracky typu:Jooo jel jsem v tom jede to fakt super atd atd.A do toho si moderatot obcas upravi prispevky tak aby se jim to libilo.Uz mam dost toho jak tu nekteri lidi melou sracky.Chodim na e30 abych se dozvedel to co nevim a ne abych si precetl prispevky lidi co vedi totalni hovno a jen melou
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Stačí kliknout na memberlist.php
A nechat setřídit uživatele dle počtu příspěvků - sestupně. A každý si může udělat obrázek, ve spojení s tím od koho se kdy něco rozumného dozvěděl. A mrkněte na datum registrace.
A nechat setřídit uživatele dle počtu příspěvků - sestupně. A každý si může udělat obrázek, ve spojení s tím od koho se kdy něco rozumného dozvěděl. A mrkněte na datum registrace.
Ondra ex.M-Fahrer
Takhle jsem na to nikdy nekoukal ... zajímavá tabulkaondra_m píše:Stačí kliknout na memberlist.php
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
To není o "starém" fóru. To je o lidech.
Dáme jeden příklad za všechny. Sice je fakt, že mne to v poslední době až tak nebere a nechávám to na moderátorech ale tomuto jsem to zkoušel naznačit přes SZ, ale evidentně to nepomohlo.
Asi nestačí že vede v počtu příspěvků za rok?
Pár příkladů vytržené z kontextu a teď už nejsou tak bijící do očí, ale stejně:
Je to o lidech...
Dáme jeden příklad za všechny. Sice je fakt, že mne to v poslední době až tak nebere a nechávám to na moderátorech ale tomuto jsem to zkoušel naznačit přes SZ, ale evidentně to nepomohlo.
Asi nestačí že vede v počtu příspěvků za rok?
Pár příkladů vytržené z kontextu a teď už nejsou tak bijící do očí, ale stejně:
Zave píše:fota!![]()
Zave píše:nejen ty
Zave píše:tak to mi asi zkoroduje motor
Zave píše:ale roztoceny vypadaji pekne
A to nepočítám miloin příspěvků, kde je jenom smailík a podobně.Zave píše:vsak co... vsak BMW.. ne?
Je to o lidech...
Ondra ex.M-Fahrer
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Já nemám moralizování rád.
Když mě to někde sere, tak tam ani nelezu - neztrácím čas.
Sem chodím docela rád. Mimo jiné taky proto, že je tady to potřebný koření - občas prdel, o kterou se stará Zave, Fx,.....
Kdyby tady nebyly jejich příspěvky, tak by mě to tady možná taky nebavilo.
Čtu tak 50% všeho, kdybych to četl poctivě čecko, tak bych byl asi taky nasr.., ale tomu se vyhybám a může za to taky moje lenost.
Pak třeba vůbec nevím, proč tady byli lidi nasraný na Anda - já jsem fakt od něho skoro nic nečetl a tak si můžu spokojeně bez nějaký nasranosti, uraženosti dál pročítat ten, jak někdo píše, bulvár, ale dycky mi tady bylo pomoženo a našel jsem čecko, co jsem potřeboval. A za to jsem vděčen.
No a občas taky zasírám, páč mě to baví, když mě napadne nějaká pičovína, tak ji sem hréknu.
Dyk kůůůrva, smyslem života je radost, ne starost - kerá mj vychází taky z moralizování, ze všech těch měl bych, neměl bych,.....
Tákže k veškerýmu moralizování mám odpor. Občas jsem se taky nechal unést a moralizoval jsem
, např. jsem přemejšlel o nějaký "černý listině" - teďka vím, že to 1. byla jen ztráta času, 2. to byla myšlenka dost zcestná.
Nekrmme si duši jedem - trošku víc velkorysosti, tolerance
.
Když mě to někde sere, tak tam ani nelezu - neztrácím čas.
Sem chodím docela rád. Mimo jiné taky proto, že je tady to potřebný koření - občas prdel, o kterou se stará Zave, Fx,.....
Kdyby tady nebyly jejich příspěvky, tak by mě to tady možná taky nebavilo.
Čtu tak 50% všeho, kdybych to četl poctivě čecko, tak bych byl asi taky nasr.., ale tomu se vyhybám a může za to taky moje lenost.
Pak třeba vůbec nevím, proč tady byli lidi nasraný na Anda - já jsem fakt od něho skoro nic nečetl a tak si můžu spokojeně bez nějaký nasranosti, uraženosti dál pročítat ten, jak někdo píše, bulvár, ale dycky mi tady bylo pomoženo a našel jsem čecko, co jsem potřeboval. A za to jsem vděčen.
No a občas taky zasírám, páč mě to baví, když mě napadne nějaká pičovína, tak ji sem hréknu.
Dyk kůůůrva, smyslem života je radost, ne starost - kerá mj vychází taky z moralizování, ze všech těch měl bych, neměl bych,.....
Tákže k veškerýmu moralizování mám odpor. Občas jsem se taky nechal unést a moralizoval jsem
Nekrmme si duši jedem - trošku víc velkorysosti, tolerance
Naposledy upravil(a) DAN dne 19. 10. 2005 16:58, celkem upraveno 1 x.
BMW The Ultimate Driving Machine
Já tady nejsem teda moc dlouho, ale co vám na tom vadí? Tolik těch příspěvků tady zase není. Skoro žádné téma nemá přes 4 až 5 stran a to se dá rychle prohlédnout. Číst snad umíme ne a majlíky můžete rychle přeskočit. (nic na čtení
) Já bych to nehrotil. Když někdo něco ví tak poradí a zbytek alespoň řekne co si myslí. Někdy se u toho člověk docela pobaví. Takhle si stěžovat mi přijde zbytečný.
"Vím, že jednou opravdu těžce havaruji" Gilles Villeneuve
- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Víš jak se to říká "všeho moc škodí"Ghost82 píše:Já tady nejsem teda moc dlouho, ale co vám na tom vadí? Tolik těch příspěvků tady zase není. Skoro žádné téma nemá přes 4 až 5 stran a to se dá rychle prohlédnout. Číst snad umíme ne a majlíky můžete rychle přeskočit. (nic na čtení) Já bych to nehrotil. Když někdo něco ví tak poradí a zbytek alespoň řekne co si myslí. Někdy se u toho člověk docela pobaví. Takhle si stěžovat mi přijde zbytečný.
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Ghost82 píše:Já tady nejsem teda moc dlouho, ale co vám na tom vadí? Tolik těch příspěvků tady zase není. Skoro žádné téma nemá přes 4 až 5 stran a to se dá rychle prohlédnout. Číst snad umíme ne a majlíky můžete rychle přeskočit. (nic na čtení) Já bych to nehrotil. Když někdo něco ví tak poradí a zbytek alespoň řekne co si myslí. Někdy se u toho člověk docela pobaví. Takhle si stěžovat mi přijde zbytečný.
Není to o stěžování, ale spíš k zamyšlení. Dřív, když nás tu bylo "pár" (rok 2003) tak se každej snažil pomoci nebo poradit ostatním. Když už třeba neměl 100% pravdu tak ho někdo slušně opravil, ale dnes ti začnou noví členové nadávat sprostě a debata utíká od tematu. V podstatě se pak nedobereš k informacím, které ti pomůžou, ale čteš si bulvár.
Prodávat na e30 foru mercedesa nebo mobil.... není od toho inzertní web? těchto příkladů najdeš nesčetně.
tak ja tu sem celkem kratko ale ani si nestezuju. jediny co mi moc nesedne je to ze nekdo to bere tak ze pokud neco nevis tak se v tom nemas stourat a dat do servisu misto toho abych se zeptal jak se to dela. proste pak to forum trochu ztraci na vyznamu. ale jinak v pohode uz jsem tu plno veci co sem potreboval nasel.
BMW 323i E36
?
ja sem teda moc nepisu i kdyz to ctu skoro kazdej den a novacek u bmw taky nejsem.nezda se mi to tu spatny i kdyz blbu co maj auto 14dni a melou hovadiny je tu celkem dost.ale je to u vsech znacek uplne stejny.dobry je ze se tady lidi dokazou dohodnout a jedou si treba nekam zablbnout a tak.to se jinde nevidi.
Máte naprostou pravdu všichni a to že někdo napíše ať na to raději nešahá a dá to do servisu je vrchol. Od tohu tu ten web je aby poradil. Ale to že někdo nepíše k tématu mi nevadí. Ani trošku. Alespoň se někdy zasměju. Ale Angel BMW to napsal tak sprostě a útočně, že je to skoro to samé jako ať to dají do servisu. já myslím že tohle forum je pro potřeby bmw e30 klubu a když někdo napíše nějakou vtipnou hlášku nebo je vyplácanej z toho jak mu jeho vysněná e30 jede.
Hovada jsou všude, ale tady asi tak nejmín. Souhlasím s vendíkem a myslím že se tady sešla docela dobrá parta. (Tedy lidi co znám z CCM a tak)
Hovada jsou všude, ale tady asi tak nejmín. Souhlasím s vendíkem a myslím že se tady sešla docela dobrá parta. (Tedy lidi co znám z CCM a tak)
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
A proc mam byt tolerantni k zasranemu debilovi, kterej neni schopen si precist ani to, kdo ma pravo menit jeho prispevek? Fracek si umane a sproste se obuje do cloveka kterej s tim nic nema? Nebo kdyz napise kravinu a je na to upozornen tak se rozciluje? Ano, mluvim o Vlada320. Takovy hovada jako je tenhle tohle forum zahltili a posilaji jeho smysl ke vsem certum. Kde se ve vas novaccich a pouze par let drzitelu obcanky bere ta drzost ? Co si ty spratku zasranej o sobe myslis???? Je mi jedno jestli ted nekdo zacne narikat jaka slova pouzivam, ale co je moc to je moc!!!!! Nehlede na to, ze nemas moralni pravo nekomu odsud vubec tykat, ano , ses mladej a ja jsem dedek, tak se chovej ke mne a ostatnim slusne!
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Souhlasim s maxem.Jen to tykani bych moc neresil.At si kazdej tyka ale at doprdele nemelou sracky a nenavazej se do ostatnich!Max-Max píše:A proc mam byt tolerantni k zasranemu debilovi, kterej neni schopen si precist ani to, kdo ma pravo menit jeho prispevek? Fracek si umane a sproste se obuje do cloveka kterej s tim nic nema? Nebo kdyz napise kravinu a je na to upozornen tak se rozciluje? Ano, mluvim o Vlada320. Takovy hovada jako je tenhle tohle forum zahltili a posilaji jeho smysl ke vsem certum. Kde se ve vas novaccich a pouze par let drzitelu obcanky bere ta drzost ? Co si ty spratku zasranej o sobe myslis???? Je mi jedno jestli ted nekdo zacne narikat jaka slova pouzivam, ale co je moc to je moc!!!!! Nehlede na to, ze nemas moralni pravo nekomu odsud vubec tykat, ano , ses mladej a ja jsem dedek, tak se chovej ke mne a ostatnim slusne!
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi
Ano vlada320 je prostě kretén. Co se dá dělat. Tak tady založte nějaké postupy na vymazání a vyloučení. Když se to bude několikrát opakovat a někdo ho navrhne, tak ať se to třeba odhlasuje. Já nevím, ale láteřit nad celým forem je podle mě blbost. Tak je to hovado no. Když jste už tak vyzrálí tak by Vám mělo dojít že až bude starší tak se za to bude stydět. Každej z nás se v 18 cejtil důležitej a myslel že mu patří všechen respekt.
Přiznejme si to, kdo z nás se někdy nezachoval jako kretén. Samozřejmě kromě mě, já jsem dokonalost samaGhost82 píše:Ano vlada320 je prostě kretén. Co se dá dělat. Tak tady založte nějaké postupy na vymazání a vyloučení. Když se to bude několikrát opakovat a někdo ho navrhne, tak ať se to třeba odhlasuje. Já nevím, ale láteřit nad celým forem je podle mě blbost. Tak je to hovado no. Když jste už tak vyzrálí tak by Vám mělo dojít že až bude starší tak se za to bude stydět. Každej z nás se v 18 cejtil důležitej a myslel že mu patří všechen respekt.
Některý Vláďovy výblitky mě taky štvou, ale prostě je to mladej kluk, kterej má na internetu pocit, že všichni jsou stejně staří jako on a nikomu nevadí, když mu 16-17letej kluk rika, ze je kreten a debil. Kdyz se ale clovek podiva na nadpis toho zamcenyho tematu tady, tak o co jsme lepsi my? Tohle uz je zas naopak docela vysmech, je tam jasnej ucel, proc to tema je tady a ne v kosi jako vsechny ostatni blitky.
E39 535i sedan
TAk teď teda nevím ne čem jsem... Hodnotíte Ty, kteří sem píšou odle stáří jejich registrace tady nebo podle počtů příspěvků?? Jsem tady moc krátkou dobu abych hodnotil a kritizoval, ale myslím si, že odkazovat na počet napsaných příspěvků není východisko... Jinak Max-Maxi mám Vám vykat nebo tykat?? Je mi teprve 17, tak nevím, jestli nebudu špatný a teď i u ostatních členů tohoto fora méněcenný kvůli svému věku...
P.S.: toto není žádný pokus o provokaci, je to jen můj názor. Nikomu jej nenutím a doufám, že nikoho neuráží. Jestli ano, tak se hluboce omlouvám...
P.S.: toto není žádný pokus o provokaci, je to jen můj názor. Nikomu jej nenutím a doufám, že nikoho neuráží. Jestli ano, tak se hluboce omlouvám...
No smoke, no fun...