http://www.autoscout24.de/home/index/de ... CA=69306.9
Jaka byla doba, takovy byly auta. Me se to libi. Kde se da sehnat takova kniha??? Je to v cestine?Max-Max píše:mam dve knihy o BMW jsou tam vsechny modely co se kdy vyrobily a divili by ste se lidi jaky prisery dokazalo BMW stvoritBMWAK píše:ve skutečnosti jsem to taky neviděl!!a vypadá to dosti divně skoro jako E12 touring!
Není to tak dlouho co ho nějakej němčour prodával nedodělaný (nedokočená renovace) na Ebay.Martin_BMW píše: Ten kabriolet by myslim mohl vypadat celkem pekne
To je BMW 700, dvouválec chlazený vzduchem, motor vzadu.tampa píše:Včera sem viděl v Měcholupech u Krotila taky nějaký BMW veterána a vypadalo to jak trabant 501.Fakt hustý,ještě tak vědět co to bylo.Nejspíš Bakelit Motor Werke
jo jenže tahle Isseta zachranila BMW před krachem.Sean píše:Jsem hrdým majitelem ISa,ale je fakt že v minulosti dokázali vyrobit pěkné příšery.Doba nedoba,MB na tom byl vždy lépe.BMW bylo jeden čas takové lidové auto,jako wv.Byli na tom špatně finančně a tak vymýšleli kudy s toho ven.Pak vyrobili tohlea to mě fakt dostává:-)))))))))))Tady ale není co vytknout - můj sen -
Kabro je moc peknyVenca. píše:Dělala se i jako kabriolet i polokabriolet.BMWAK píše:ve skutečnosti jsem to taky neviděl!!a vypadá to dosti divně skoro jako E12 touring!