TCFO - Two colours flying objects, racing and industry designSlavisimo píše:co tam mas za reklamu?Pawka G. píše:A jakou chceš barvu?tomik píše: TO BERU.
Kdo to ma furt kupovat.![]()
plasty pod spz
No jestli to máš na svoje, tak ti je dam, jestli na nějakym na prodej tak mně to moc nebere, přece jen je to tak nějak nabídka pro členy klubutomik píše:to je jedno.Hlavně,že v tom bude držet spz.Pawka G. píše:A jakou chceš barvu?tomik píše: TO BERU.
Kdo to ma furt kupovat.![]()
když ji někdo dá zadarmo,tak mu budu,nebo moje prodaný auta dělat reklamu.Alůe abych dělal reklamu,nějakejm servisům,nebo benzinkám a ještě si to musel kupovat,tak na to kašlu.
E36 323i coupé
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Takže červený.
dovoz automobilů,vrakoviště,specializace E30 IS,M3 E30,Alpina.Neregistrován http://tomikauta.webnode.cz
- Martin_BMW
- Kontaktovat uživatele:
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč....Martin_BMW píše:Zadnej plast pod SPZ neni dost dobrej, aby v nem SPZka nerachtala nadirach, at je na nem napis jakejkoli, takze je nejlepsi zadnej plast, je to "zbytecna zatez". Neni nad srouby
Ale tady to asi řeší protože někteří mají SPZky s nickem a to už by byla docela otrava pořád točit šroubem.
Re: plasty pod spz
No kdybs mel cestu do Prahy, tak v Tescu na Narodni maj ciste jen cerny cca za 40kcajfel píše: ...
jinak koupim ciste cerne ...
dik
petr