Každoápdně k tématu. Díky novým cenám benzínu by mne stála pitomá cesta na chatu /80km/ a zpět 600. To je prostě moc. Jo a to předpokládám, že pojedu sombréro!

No, to my, co jezdime mhd zadara to mame jasny..Jirka325 píše:No hlavne je husty, ze cim vic ted zdrazil benzin, tak jsou vsude vetsi zacpy a vic a vic osobaku....nebo se mi to snad jen zda ? Nejak lidi nepresedavaj na socku, spis naopak.
BTW: dnes rano ONO v Plzni 31,9to mame i v praglu levnejsi
taky bych chtel mit karticku ZTPAlbert píše:No, to my, co jezdime mhd zadara to mame jasny..Jirka325 píše:No hlavne je husty, ze cim vic ted zdrazil benzin, tak jsou vsude vetsi zacpy a vic a vic osobaku....nebo se mi to snad jen zda ? Nejak lidi nepresedavaj na socku, spis naopak.
![]()
![]()
To se nedivimathlon_137 píše:taky bych chtel mit karticku ZTPAlbert píše:No, to my, co jezdime mhd zadara to mame jasny..Jirka325 píše:No hlavne je husty, ze cim vic ted zdrazil benzin, tak jsou vsude vetsi zacpy a vic a vic osobaku....nebo se mi to snad jen zda ? Nejak lidi nepresedavaj na socku, spis naopak.
![]()
![]()
ja bych ji radsi mit nechtel...athlon_137 píše:taky bych chtel mit karticku ZTPAlbert píše:No, to my, co jezdime mhd zadara to mame jasny..Jirka325 píše:No hlavne je husty, ze cim vic ted zdrazil benzin, tak jsou vsude vetsi zacpy a vic a vic osobaku....nebo se mi to snad jen zda ? Nejak lidi nepresedavaj na socku, spis naopak.
![]()
![]()
a víš proč?protože slovák přijel pracovat a nehodí se při první příležitosti marod....nejdřív by sis měl zaméct před vlastním prahem.......Flery píše:nevim jak je to ve vrazdnym prumyslu s mrtvolama ale delal sem v par firmach a par slovaku tam bylo a vym ze za ty kacky by cesi tohle delali taky..jen se tam nemohli dostat..konec koncu vim to pac sem tam chtel dostat znamou ale slovak byl proste lepsi..a kdyz sem se ptal na misto ja a vzali me na jinou praci do stejny firmy tak sem se dozvedfel za na misto co sem se uchazel vzali slovaka..takze drz laskave hubu tyhel kecy me fakt serou..asi vis hovnobadli píše:to je velky omyl...zeptej se u Schneidera...tam musel vedouci vyroby shanet lidi na Slovensku a na ukrajine,protoze cesi to nechteli delat...to ,ze cizinci berou praci cechum jsou kecy..jen velmi malo cechu nema sanci praci sehnat pokud opravdu chce....a at je benzin klidne za 40..jestlize to procisti silnice od tech ,ktery tam nemaj co delat, a ktery na to pak nebudou mit....Flery píše:no jak kdo....ver ze ti co delaj ve fabrikach je moc v lasce nemaj.....zmrdi berou praci cechum...kurva sem sel okolo pumy dnes sem tam bral benal za 33,50 a ted tam svit 34,90 ja chci grosovo hlavu.....a benal za 40 to uz muzu rovnou bydlet v raichu tam je aspon levnejsi bydleni a zradlo
nevim ty ses pan podnikatel a tohle nemuzes vedet jak to dneska je..ver mi ze spousta lidi by chtela nevis vsechno...nevim nebudu to resit je mi to jedno at tu delaj jenom slovaciBadliner píše:a víš proč?protože slovák přijel pracovat a nehodí se při první příležitosti marod....nejdřív by sis měl zaméct před vlastním prahem.......Flery píše:nevim jak je to ve vrazdnym prumyslu s mrtvolama ale delal sem v par firmach a par slovaku tam bylo a vym ze za ty kacky by cesi tohle delali taky..jen se tam nemohli dostat..konec koncu vim to pac sem tam chtel dostat znamou ale slovak byl proste lepsi..a kdyz sem se ptal na misto ja a vzali me na jinou praci do stejny firmy tak sem se dozvedfel za na misto co sem se uchazel vzali slovaka..takze drz laskave hubu tyhel kecy me fakt serou..asi vis hovnobadli píše: to je velky omyl...zeptej se u Schneidera...tam musel vedouci vyroby shanet lidi na Slovensku a na ukrajine,protoze cesi to nechteli delat...to ,ze cizinci berou praci cechum jsou kecy..jen velmi malo cechu nema sanci praci sehnat pokud opravdu chce....a at je benzin klidne za 40..jestlize to procisti silnice od tech ,ktery tam nemaj co delat, a ktery na to pak nebudou mit....a benal za 40 to uz muzu rovnou bydlet v raichu tam je aspon levnejsi bydleni a zradlo