Leni píše: no a cos myslel? vzdyt jsem s tebou s tou tequilou docela drzela tempo ne?![]()
AŽ 70% SLEVY NA OBLEČENÍ BMW
Re: AŽ 70% SLEVY NA OBLEČENÍ BMW
vo tom zadnaLOPOLO píše:Leni píše: no a cos myslel? vzdyt jsem s tebou s tou tequilou docela drzela tempo ne?![]()
... az moc
E30 323i usa edition
Ex - E36 318i cabrio
Ex - E36 318i cabrio
- [CZ]Airwolf[OC]
zkazeny holky...kdo to kdy videl...aby holka vydrzela tempo s klukem...hruza...a to jsem zvedav co vyroste z dnesnich "mimin" za vydrzaky...Leni píše:vo tom zadnaLOPOLO píše:Leni píše: no a cos myslel? vzdyt jsem s tebou s tou tequilou docela drzela tempo ne?![]()
... az moc
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
no docela jo,ale vono to skončilo dost brzo[CZ]Airwolf[OC] píše:zkazeny holky...kdo to kdy videl...aby holka vydrzela tempo s klukem...hruza...a to jsem zvedav co vyroste z dnesnich "mimin" za vydrzaky...Leni píše:vo tom zadnaLOPOLO píše:... az moc
![]()
M3 (e46) Hartge 
Ja bych rek ze Lena by vic nesnesla .. ( a ze sme spolu neco popiliM3maniac píše: no docela jo,ale vono to skončilo dost brzobych řekl,když se to rozjíždělo
LOPOLO píše:Ja bych rek ze Lena by vic nesnesla .. ( a ze sme spolu neco popiliM3maniac píše: no docela jo,ale vono to skončilo dost brzobych řekl,když se to rozjíždělo
) .. a poblit auto bych si nenechal i kdyz ji mam celkem rad
M3 (e46) Hartge 
nj, tak leda časem napřestavbu nákej starší kousekVasa píše:Pred mesicem si ho objednaval sef a ten horskac je za bratru 94000,- ceskopenez. Moc hezka vec, ale za ty kacky... si radsi koupim dve E30.adam320 píše:nevite někdo kolik stojej ty velocipédy?strašně bych ho chtěl. MB dělá jedno a to stojí asi kilo
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
chlapi, nečjde mi odevrit ta ceka stranka,! na ty nemecky sem si nasel takovy to odrazeci auticko pro pindoura! stoji 71euro, zjistete mi nekdo cenu tady v cechach! mam i objednaci cislo 80930140712 a pokud mozno v modre barvge a kdy by toé bylo k dodani!_ dik moc a snad mi pomuzete!javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyes
Rolling Eyes
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
Stačí se zavolat do Auteku a tam ti řeknou jestli jde objednat a na kolik by vyšlo.maca píše:chlapi, nečjde mi odevrit ta ceka stranka,! na ty nemecky sem si nasel takovy to odrazeci auticko pro pindoura! stoji 71euro, zjistete mi nekdo cenu tady v cechach! mam i objednaci cislo 80930140712 a pokud mozno v modre barvge a kdy by toé bylo k dodani!_ dik moc a snad mi pomuzete!javascript:emoticon(':roll:')
Rolling Eyes