Uvedeni E30 na trh, kdy?
Uvedeni E30 na trh, kdy?
Naproste vetsina pramenu v internetu uvadi rok 1982, tabulka na www.e30.cz rok 1983 a John G.Burns ( kteryho jinak povazuju za docela slusnej zdroj informaci ) taky az rok 1983 ( leden )... ALE 323i coupe se podle ETK vyrabi uz od ledna 1981? I kdyz "ETK nikdy nelze"
preci jen se mi to nechce uplne verit.

Re: Uvedeni E30 na trh, kdy?
predseriova vyroba, jelikoz si se spatne podival a tam je vyroba 323i jen 12/81 a pak až jaro 82. A popravdě i v tabulce co sem tvořil, tak tam ta chybka je taky........Marosh píše:Naproste vetsina pramenu v internetu uvadi rok 1982, tabulka na www.e30.cz rok 1983 a John G.Burns ( kteryho jinak povazuju za docela slusnej zdroj informaci ) taky az rok 1983 ( leden )... ALE 323i coupe se podle ETK vyrabi uz od ledna 1981? I kdyz "ETK nikdy nelze"preci jen se mi to nechce uplne verit.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
Re: Uvedeni E30 na trh, kdy?
Obrazek rika neco jineho...Lukas-e21 píše: predseriova vyroba, jelikoz si se spatne podival a tam je vyroba 323i jen 12/81 a pak až jaro 82. A popravdě i v tabulce co sem tvořil, tak tam ta chybka je taky........

obrázku moc nevěř...
není ti divný, že by výroba jakéhokoliv BMW začínala v lednu a končila v prosinci ???
takhle to určitě není...
není ti divný, že by výroba jakéhokoliv BMW začínala v lednu a končila v prosinci ???
takhle to určitě není...

z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
takže ti prostě přijde normální, že výroba vždy začíná v lednu a vždy končí v prosinci ? (všechna BMW)Marosh píše:...divny se mi to nezda...
tzn., že i kdyby dokončily vývoj v březnu tak se čeká s výrobou do ledna ??!!
z E 30 bych vyrost kdybych měl na tohle
Tak jsem ze sebe takhle pri sobote udelal blbecka a uz mi to doslo.Mirek píše: takže ti prostě přijde normální, že výroba vždy začíná v lednu a vždy končí v prosinci ? (všechna BMW)
tzn., že i kdyby dokončily vývoj v březnu tak se čeká s výrobou do ledna ??!!

Nerozumel jsem Lukasovi, ze jsem se podival spatne... kazdej jsme se totiz koukali jinam.