Zasrane jeleny
Zasrane jeleny
Tak to je k neviře. Jedu takhle v sobotu se ženou na vylet. Pěkna rovinka v lese nedaleko Vyškova. Najednou kde se vzala lań(stara od jelena) z lesa primo pod kola meho bawa. Rana jak z děla, řev umirajici lańe, no prostě hruza. To byste nevěřily jak to bavor přežil. Až jsem sam překvapen jam malo je poničen narazem. Kdybych jel v nějakem podautě tak je asi po mně. Slava BMW. Škoda že neumim sem davat fotky abych vam to mohl ukazat. Možna bych někomu mohl poslat mejla nebo SMS aby to sem někdo dal.
Re: Zasrane jeleny
To vypoveda o vselicom...maguli píše:Kdybych jel v nějakem podautě tak je asi po mně. Slava BMW.
Faszom a seggedbe verem te buzi 
-
athlon_137
Re: Zasrane jeleny
jasan, takova Skoda 120, to je obrnenec...SlimShady píše:To vypoveda o vselicom...maguli píše:Kdybych jel v nějakem podautě tak je asi po mně. Slava BMW.
To já sem včera sundal zajíce, blbýho malýho zajíce, rána nic moc, ale když jsem se kouknul co napáchal
. Uplně promáčklej plech pod náraznikem, kosa byla uplně našrot tak jsem ji nechal ve škarpě(byla IS-ová) a to mi ještě pod autem asi ze vzteku prokous prachovku řízení. Takže super. Ale lepší než když jsem ho sundal s 205Gti to jsem měl na šrot i nárázník a SPZ už jsem nenašel.
-
Northsails