Tak já jsem taky zradil :-)

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 25. 07. 2005 08:29

Musím se trošku zastat toho Luterova vozítka - pár GSíček jsem řídil a nezdály se mi až tak hrozné, jak tady píšete... Fajn, hnije, ale vaše E30 jsou naprosto bez koroze?? Moje ne.
A vsadím se, že sem chodí a píší lidi, kteří se vozí v daleko horších popelnicích... :) Taky si nemyslím, že by byl Luter nějak extrémně arogantní (jsou tady lepší "borci"), když napsal, že jeho Bawo bylo uskákané, vás to snad sere? Mě ne. Nikomu svůj názor necpal, jen ho řekl. Já mám taky svůj názor na svou E30, taky vím o pár věcech, v kterých je horší, než předešlá Astra, ale to by byla další zbytečná diskuze...
THE END

Raon

Příspěvek od Raon » 25. 07. 2005 08:33

Asmodeus147 píše:
Night.chimera píše:asi jede chlape ale Opel??tak zkusime ho proti mymu merglovi?? :lol:

uprime se mi kadet nelibi a je to predohrab co budes delat v zime???
Ty jsi fakt debil!! Proti Ondrovi jsi měl boba, když tě vyzval na okruh, že jako větší výkon a že tě mamka tak daleko nepustí a teď se chceš vytahovat s tím tvým našláplým Mercedesem na na 2.0i???
:roll:
hele na sprint mozna vyhraje Kadet, rovne to jede fakt slusne, ale v zatackach asi tezko, ale neznam ani jednoho ridice...
([316i e30], 318i e36, M530xdA e60), 324td tour e30, 318i e21, 324d e30, 732iA e23, 524td e28, Obrázek535i e28, 325i e30 coupe, 635CSi e24, 540i tour 6q e34 -> 318i tour e30

Márty_

Příspěvek od Márty_ » 25. 07. 2005 10:21

Jirka325 píše:Teda....taky jsem se v tom tak trochu povozil....a vzdy muselo byt pobliz po ruce jeste poradny auto, kdyby se opel posral :lol:
Uz jenom kdyz se na ty auta podivam vedle sebe, tak je to docela jasny...

Obrázek

Obrázek

Je asi jasny na ktery z techhle aut vzpominam v lepsim....jako rict ze opel je min skakavej jak E30....tak to je docela moc.
Dyt ten kadet poskakuje jako koza, zvlast kdyz to nedej boze zahrabe, prednima (spis prednim :) ) zaskube to tak nejak divne volantem a nekam to nepredpokladane odskoci....no...teda....musel jsi mit hodne zajimavou E30, kdyz jsi rek tohle...
myslim že k tomu neni co dodat

Márty_

Příspěvek od Márty_ » 25. 07. 2005 10:41

Luter píše:Obrázek

Za ty kačky neberte to :lol:
když se chlubíš, že si to pořídil za super kačky, tak napiš kolik, jinak je to o ničem, třeba si udělal fakt super kšeft, ne super kšeft to bude až to za ránu prodáš, jen můj osobní názor je, že tohle auto by u mě nestálo dlouho

Fx

Příspěvek od Fx » 25. 07. 2005 10:43

Marty: Uz to psal, daval za to 5k
E39 535i sedan

Márty_

Příspěvek od Márty_ » 25. 07. 2005 10:52

už jsem si všim, za 5 to bomba ještě bych ho pokudmožno ten den za 35 prodal a 30 bych vrazil do E30 :lol:

Asmodeus

Příspěvek od Asmodeus » 25. 07. 2005 12:03

Márty_ píše:
Jirka325 píše:Teda....taky jsem se v tom tak trochu povozil....a vzdy muselo byt pobliz po ruce jeste poradny auto, kdyby se opel posral :lol:

Obrázek

Obrázek

Je asi jasny na ktery z techhle aut vzpominam v lepsim....jako rict ze opel je min skakavej jak E30....tak to je docela moc.
Dyt ten kadet poskakuje jako koza, zvlast kdyz to nedej boze zahrabe, prednima (spis prednim :) ) zaskube to tak nejak divne volantem a nekam to nepredpokladane odskoci....no...teda....musel jsi mit hodne zajimavou E30, kdyz jsi rek tohle...
To se spolehni, že je k tomu co dodat!!! To, co tam stojí na té fotce je opravdu pamrd, ale Luter má GSi a to vypadá daleko líp!!! Ten Kadett na fotce kdyby měl aspoň kola, tak už je to něco jiného... Když vedle sebe postavím hezky udělané GSi a omrdanou E30, co řekneš potom?? :wink:

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 25. 07. 2005 12:10

Raon píše:
Asmodeus147 píše:
Night.chimera píše:asi jede chlape ale Opel??tak zkusime ho proti mymu merglovi?? :lol:

uprime se mi kadet nelibi a je to predohrab co budes delat v zime???
Ty jsi fakt debil!! Proti Ondrovi jsi měl boba, když tě vyzval na okruh, že jako větší výkon a že tě mamka tak daleko nepustí a teď se chceš vytahovat s tím tvým našláplým Mercedesem na na 2.0i???
:roll:
hele na sprint mozna vyhraje Kadet, rovne to jede fakt slusne, ale v zatackach asi tezko, ale neznam ani jednoho ridice...
pokud jsis nvsiml tak je zatim smajlik jakoze sranda tak se hned necerti :lol:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Luke.CZ®

Příspěvek od Luke.CZ® » 25. 07. 2005 12:17

Kadetta jsem měl, rv.90, motor a sicny už z Astry, z rakouska po nějakém sedlákovi. Na první i druhý pohled super. Ale ...
v zatáčkách se to naklánělo jak Citroen Kachna v Četnících. Když už to zahráblo, tak jsem měl co dělat abych udržel volant. Za rok a 2000 ujetých km jsem vrzail 25 táců do oprav. Když jsem na to dal kola 205/50/15, tak se mi nevlezly do zadních lemů a na 13tkách to vypadalo strašně. Nakonec jsem ho prodal za nějakých 28 tis. Takže jsem na něm za rok protekl skoro pade.

UŽ NIKDY !!!!!!!!!!
RENAULT LAGUNA Gradtour phase II 2,2DCi VTG - 135kW, Privilége, rv.08/2005, f plné.

Ford Mondeo Estate Ghia 2.0i-16v, rv.95 f plné

Márty_

Příspěvek od Márty_ » 25. 07. 2005 16:20

Asmodeus147 píše:
Márty_ píše:

Obrázek

Obrázek

To se spolehni, že je k tomu co dodat!!! To, co tam stojí na té fotce je opravdu pamrd, ale Luter má GSi a to vypadá daleko líp!!! Ten Kadett na fotce kdyby měl aspoň kola, tak už je to něco jiného... Když vedle sebe postavím hezky udělané GSi a omrdanou E30, co řekneš potom?? :wink:
auta je asi nejlepší hodnotit podle toho jak vypadají obě v sérii protože z hnusnýho základu bude maximálně jen to trochu míň hnusnej výsledek, to je můj názor

Luter

Příspěvek od Luter » 25. 07. 2005 19:14

Tak jsem se dneska honil s nějakým novším báwem 318Ci a myslím že to bylo to co má v tematu darkeye... i když se borec snažil a asi moc (v obci mi ujel bo sem tam 160 jet nechtěl :lol: ) tak mě při předjíždění neustále zdržoval a pak nechtěl pustit před sebe :wink: takže zas tak špatný to asi nebude... BYl jsem v servise BMW kde sem se bavil s jedním co prej měl taky GSi ale 1.8 a povídal že to sou dobrý auta.... krom toho předního náhonu... já jsem zatím spokojený tak jsem zvědavý kdy mi usměv zmrzne :roll: :roll:

Luter

Příspěvek od Luter » 25. 07. 2005 19:17

Ono asi hodně záleží po kom člověk auto má a na jaký kousek narazí .... pokud se k tomu předchozí majitelé starali jak měli tak myslím že ty auta taky něco vydrží (nemyslím tím korozi , ta u starších aut je všude bmw nevyjímaje) . Pokud je auto po nějakém praseti tak je jasný že Opel a ani BMW nebudou v ideálním stavu ....

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 25. 07. 2005 19:48

Tak jsem si taky přečetl tuhle Beverly hils story. :lol: Docela se divím tomu, jak tady všichni žerete Luterovi, že to koupil za 5000Kč, chtěl bych vidět toho idiota, kterej prodá auto s STK a papírama za 5000Kč. I když je to Opel, tak 5000Kč je málo. Kdyby někde zastavil u benzínky tak by to někomu za 10 klidně nacpal. Takže já těm 5 tisícům ani trochu nevěřím. :wink:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7 :twisted:

Luter

Příspěvek od Luter » 25. 07. 2005 20:04

BOOST píše:Tak jsem si taky přečetl tuhle Beverly hils story. :lol: Docela se divím tomu, jak tady všichni žerete Luterovi, že to koupil za 5000Kč, chtěl bych vidět toho idiota, kterej prodá auto s STK a papírama za 5000Kč. I když je to Opel, tak 5000Kč je málo. Kdyby někde zastavil u benzínky tak by to někomu za 10 klidně nacpal. Takže já těm 5 tisícům ani trochu nevěřím. :wink:
LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mám na to kupní smlouvu i s částkou ... ale ukazovat ji tady nebudu nemám to zapotřebí...at si každý věří čemu chce... nemám důvod tady v tomhle lhát.....původně chtěl 7 000 já to ukecal jak jsem ukecal .....

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 25. 07. 2005 20:53

Luter píše: LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mám na to kupní smlouvu i s částkou ... ale ukazovat ji tady nebudu nemám to zapotřebí...at si každý věří čemu chce... nemám důvod tady v tomhle lhát.....původně chtěl 7 000 já to ukecal jak jsem ukecal .....
Klidně ti napíšu kupní smlouvu na e46 M3 za 10.000Kč, záleží pouze na tom na jaké částce se dohodne prodávající a kupující, takže kupní smlouvu jako argument neberu. :lol: A navíc je mi to jedno za kolik jsi to koupil a v čem jezdíš. Akorát z těch tvejch pohádek co jsi tady za dobu účinkování na tomhle fóru navyprávěl, bych se divil, kdyby ti někdo vůbec něco věřil. :wink:
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power :twisted:

Luter

Příspěvek od Luter » 25. 07. 2005 21:30

BOOST píše:
Luter píše: LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mám na to kupní smlouvu i s částkou ... ale ukazovat ji tady nebudu nemám to zapotřebí...at si každý věří čemu chce... nemám důvod tady v tomhle lhát.....původně chtěl 7 000 já to ukecal jak jsem ukecal .....
Klidně ti napíšu kupní smlouvu na e46 M3 za 10.000Kč, záleží pouze na tom na jaké částce se dohodne prodávající a kupující, takže kupní smlouvu jako argument neberu. :lol: A navíc je mi to jedno za kolik jsi to koupil a v čem jezdíš. Akorát z těch tvejch pohádek co jsi tady za dobu účinkování na tomhle fóru navyprávěl, bych se divil, kdyby ti někdo vůbec něco věřil. :wink:
Hm a víš že to mám v píči ? Třeba jenom závidíš že sem udělal supr kup a ty na autech proděláváš...já bohužel ne ..... jen na 2 ze skoro 20ti ......... někdy se mi prostě zaštěstí a vono posuzovat a odsuzovat někoho jaký je nebo není jen z několika písmen tady v tomhle virtuálním světě a zakládat si na tom není zrovna moc chytré...... Neznáš mě a skoro nikdo tady z fora kromě pár fajn lidiček...... Nezakládám si na svém renomé na internetu a jak tu co myslím nebo píšu těžko můžeš odhadnout , nevidíš jak se přitom tvářím natož jak co myslím ... takže nevím ... :roll: :roll: Ale sral to pes.... LŽU opla jsem ukradl a mám na tom značky ze strejdova trabiho.. ted si mě dostal a já si z toho posral trenky..... doufám že budeš natolik přátelský že mě nepráskneš na fízly...... :roll: :roll:

Luter

Příspěvek od Luter » 25. 07. 2005 21:36

Koukám že když tu chce člověk normálně v klidu o něčem pokecat tak to je o ničem ..... opel je šmejd nad šmejdy a at žije bawo ... kdo ho nemá a neleze tu doprdele tak je OUT ..... já lžu bůh ví za kolik je nebo třeba sem ho čornul piču jede je to vražda žere jak tatra 815 atd ...... :roll: :roll: :roll:

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 25. 07. 2005 21:47

Luter píše: Hm a víš že to mám v píči ? Třeba jenom závidíš že sem udělal supr kup a ty na autech proděláváš...já bohužel ne ..... jen na 2 ze skoro 20ti ......... někdy se mi prostě zaštěstí a vono posuzovat a odsuzovat někoho jaký je nebo není jen z několika písmen tady v tomhle virtuálním světě a zakládat si na tom není zrovna moc chytré...... Neznáš mě a skoro nikdo tady z fora kromě pár fajn lidiček...... Nezakládám si na svém renomé na internetu a jak tu co myslím nebo píšu těžko můžeš odhadnout , nevidíš jak se přitom tvářím natož jak co myslím ... takže nevím ... :roll: :roll: Ale sral to pes.... LŽU opla jsem ukradl a mám na tom značky ze strejdova trabiho.. ted si mě dostal a já si z toho posral trenky..... doufám že budeš natolik přátelský že mě nepráskneš na fízly...... :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol: Teď jsi zase projevil stupeň svojí inteligence. Jasně já kupuju auta za milióny a prodávám za pětku. Vůbec jsem se ani nezmínil o tom, že je Kadet špatnej nebo dobrej a už vůbec ti nic nezávidím, klidně si to auto kup za bůra a prodej za 100 tisíc, mě to nechá úplně v klidu. Že jsem sem něco psal, to jsem zase šlápnul do hovna. :roll: :roll: :lol:
E30 340ic V8 6q- EX

Angel-bmw

Příspěvek od Angel-bmw » 25. 07. 2005 22:01

to Luther:Pokud jde o mě tak je mi fuk za kolik jsi to koupil.Myslím že když by jsi chěl macrovat tak by jsi řekl velkou cenu.Ale mě a myslím že nejen mě naštvalo jak jsi se pustil do e30.Když jsi člověk přečte předchozí příspěvky tak to vyznělo že vaše Bmw super stav,otec pořád mění motory atd.Prostě Bmw rulez.A ted najednou uskákaná e30 atd atd.
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi

BOOST
E30.cz mecenáš

Příspěvek od BOOST » 25. 07. 2005 22:04

Angel-bmw píše:to Luther:Pokud jde o mě tak je mi fuk za kolik jsi to koupil.Myslím že když by jsi chěl macrovat tak by jsi řekl velkou cenu.Ale mě a myslím že nejen mě naštvalo jak jsi se pustil do e30.Když jsi člověk přečte předchozí příspěvky tak to vyznělo že vaše Bmw super stav,otec pořád mění motory atd.Prostě Bmw rulez.A ted najednou uskákaná e30 atd atd.
Jestli to nebude tím, že v pohádkách je možný všechno. :lol: :lol: :lol:
E30 340ic V8 6q- EX

Zamčeno