Tak já jsem taky zradil :-)
Tak já jsem taky zradil :-)
Prodal jsem obě BMW a koupil si Opel Kadett GSi
A jsem s tím spokojenější než s třícou pohodová spotřeba , není uskákaný jak tříca a jet to jede taky hezky
A digi palubka se skleněným šíbrem a super anatomy mě dostaly 
- DAN
- Věčně nespokojený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak já jsem taky zradil :-)
NJN, ale snad ti zbyly nějaký škvarky, ne ? 2 x BMW za jednoho Sopla - to sou nějaký divný počty, dyk poměr mezi značkama je přibližně 1 / 450 ( 1 BMW / 450 Soplů )Luter píše:Prodal jsem obě BMW a koupil si Opel Kadett GSiA jsem s tím spokojenější než s třícou pohodová spotřeba , není uskákaný jak tříca
tříca je uskákaná ?
No teda
Opel Kadett
-dyk je to vošklivý jak hodně vošklivá prdel
tak to ne, to sem neměl číst
BMW The Ultimate Driving Machine
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Můžu se jen zasmátLuter píše:Prodal jsem obě BMW a koupil si Opel Kadett GSiA jsem s tím spokojenější než s třícou pohodová spotřeba , není uskákaný jak tříca a jet to jede taky hezky
A digi palubka se skleněným šíbrem a super anatomy mě dostaly
DAN píše:NJN, ale snad ti zbyly nějaký škvarky, ne ? 2 x BMW za jednoho Sopla - to sou nějaký divný počty, dyk poměr mezi značkama je přibližně 1 / 450 ( 1 BMW / 450 Soplů )Luter píše:Prodal jsem obě BMW a koupil si Opel Kadett GSiA jsem s tím spokojenější než s třícou pohodová spotřeba , není uskákaný jak tříca
.
tříca je uskákaná ?
No teda- tos měl nějakou uskákanou, ne ?
![]()
Opel Kadett![]()
-dyk je to vošklivý jak hodně vošklivá prdel![]()
- hnědýho, ne ?
vyměnit e30 za sopla kadettta
- to bych nemohl i kdyby mi někdo mířil pistolí na hlavu a myslel to vážně
A kdo tvrdil že sem to vyměnil a utratil za to všechny peníze ? Bylo to právě za ten zlomek. Za tak směšnou cenu že bůh ví kolik zdejších mudrlantů by do toho šli taky . živé to je , vnitřek jak nový, motor jde dobře, z prahy jsem jel za 7litrů oproti 325i se kterou jsem ve stejném tempu jel za 9litrů....a pohlnější mi přišel ten kadett takže at je jaký je za tu cenovku supr kup a když mě omrzí tak na tom udělám supr vývar ..... Takže proč držet žrouta s větší pojistkou a spotřebou na kterém prodělám i špinavé trenky ? A za rozdíl v ceně budu jezdit sakra dlouho a nemusím zakládat temata že nemám na benzín a nemůžu jezdit
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkám "bágl"Luter píše:DAN píše:NJN, ale snad ti zbyly nějaký škvarky, ne ? 2 x BMW za jednoho Sopla - to sou nějaký divný počty, dyk poměr mezi značkama je přibližně 1 / 450 ( 1 BMW / 450 Soplů )Luter píše:Prodal jsem obě BMW a koupil si Opel Kadett GSiA jsem s tím spokojenější než s třícou pohodová spotřeba , není uskákaný jak tříca
.
tříca je uskákaná ?
No teda- tos měl nějakou uskákanou, ne ?
![]()
Opel Kadett![]()
-dyk je to vošklivý jak hodně vošklivá prdel![]()
- hnědýho, ne ?
vyměnit e30 za sopla kadettta
- to bych nemohl i kdyby mi někdo mířil pistolí na hlavu a myslel to vážně
A kdo tvrdil že sem to vyměnil a utratil za to všechny peníze ? Bylo to právě za ten zlomek. Za tak směšnou cenu že bůh ví kolik zdejších mudrlantů by do toho šli taky . živé to je , vnitřek jak nový, motor jde dobře, z prahy jsem jel za 7litrů oproti 325i se kterou jsem ve stejném tempu jel za 9litrů....a pohlnější mi přišel ten kadett takže at je jaký je za tu cenovku supr kup a když mě omrzí tak na tom udělám supr vývar ..... Takže proč držet žrouta s větší pojistkou a spotřebou na kterém prodělám i špinavé trenky ? A za rozdíl v ceně budu jezdit sakra dlouho a nemusím zakládat temata že nemám na benzín a nemůžu jezdit![]()
a 320i s tím pojedu s menší spotřebou
![]()
![]()
Každý má jiný styl a hlavně myšlení a já na autech prodělávat nechci ale vydělávat což se mi vcelku daří a když už tak za to co sem do toho dal ....