Tetování???
Tetování???
Čuzz zajímalo by mě jestli ste tady někdo pokérovanej a jestli jo tak co třeba za kérku máte? Dost o tom uvažuju a napadlo mě že bych si třeba nechal vytetovat BMW znak co vy na to?
Řeším životní krizi... koupit si BMW nebo BMW?
Re: Tetování???
ze ses zoufalec ...Zdeny324 píše:Čuzz zajímalo by mě jestli ste tady někdo pokérovanej a jestli jo tak co třeba za kérku máte? Dost o tom uvažuju a napadlo mě že bych si třeba nechal vytetovat BMW znak co vy na to?
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
kdysi po me bejvalka chtela at si taky neco necham vytetnout..mela 2 tetovani a furt ze dalsi...sem rikal tak mi domluv manika co mi tetne karikaturu E30 .... odpoved ses blbej a tomu nerozumis
tak nevim...ale bylo by to original ale znak jako takovej urco ne
tak nevim...ale bylo by to original ale znak jako takovej urco ne
Tel : 773 622 822
Byl to jenom takovej momentální nápad tak mě zajímalo jak by se na to kdo tvářil...
To LOPOLO: Hned o mě nemusíš tvrdit že sem zoufalec vůbec mě neznáš a mě to zas tak zoufalý nepřipadá prostě mě to jen napadlo a tak sem se tady zeptal protože tady sou podle mě celkem rozumný lidi a chtěl sem vědět co si o tom budou myslet kvůli tomu mě nemusiš odsuzovat.
To LOPOLO: Hned o mě nemusíš tvrdit že sem zoufalec vůbec mě neznáš a mě to zas tak zoufalý nepřipadá prostě mě to jen napadlo a tak sem se tady zeptal protože tady sou podle mě celkem rozumný lidi a chtěl sem vědět co si o tom budou myslet kvůli tomu mě nemusiš odsuzovat.
Ja nic netvrdim, jen jsem ti odpovedel na tvou otazku. Ty jsi se primo ptal .. tak jsem ti napsal co si myslim. Az se budes ptat priste, tak tam dopis ze chces jenom pozitivni reakce. Nechat si vytetovat znak BMW mi prijde uplne stejne blby jako nechat si vytetovat Nike, Tuzemskej rum nebo Coca Cola.Zdeny324 píše:Byl to jenom takovej momentální nápad tak mě zajímalo jak by se na to kdo tvářil...
Tuzemskej rumLOPOLO píše:Ja nic netvrdim, jen jsem ti odpovedel na tvou otazku. Ty jsi se primo ptal .. tak jsem ti napsal co si myslim. Az se budes ptat priste, tak tam dopis ze chces jenom pozitivni reakce. Nechat si vytetovat znak BMW mi prijde uplne stejne blby jako nechat si vytetovat Nike, Tuzemskej rum nebo Coca Cola.Zdeny324 píše:Byl to jenom takovej momentální nápad tak mě zajímalo jak by se na to kdo tvářil...
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Na poslednim strahove jsem videla hosika co mel vytetovany logo FOX.. docela jsem se nad tim pozastavila. Sice je mozna pekny, ale presne me napadlo ze je to stejny jako mit tam vytetovany treba AdidasLOPOLO píše:Nechat si vytetovat znak BMW mi prijde uplne stejne blby jako nechat si vytetovat Nike, Tuzemskej rum nebo Coca Cola.
Takze ja bych do toho urcite nesla...
Leni píše:Na poslednim strahove jsem videla hosika co mel vytetovany logo FOX.. docela jsem se nad tim pozastavila. Sice je mozna pekny, ale presne me napadlo ze je to stejny jako mit tam vytetovany treba AdidasLOPOLO píše:Nechat si vytetovat znak BMW mi prijde uplne stejne blby jako nechat si vytetovat Nike, Tuzemskej rum nebo Coca Cola.
Takze ja bych do toho urcite nesla...
A proc vsem neukazat, ze jsem paf z BMW...??? Ja bych do toho klidne sel, ale ne cistej znak... Proc si motorkari nechavaji vytetovat valec s nadrzi jejich motorky a napisem Harley-Davidson na zada??? Protoze jsou z toho paf...!!! A je to tak. A jak se na**ru tak si to necham udelat taky...

Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...
Ok dík za Vaše názory a beru to na vědomí
mrknu po ničem jiným...
Jinak jméno holky bych si taky nenechal vytetovat ale značku asi stejně nikdy měnit nebudu...
každopádně do kérky du tak ještě jednou dík za názory.
To Lopolo: Promiň myslím že sme se oba špatně pochopili takže peace a zatim...
Jinak jméno holky bych si taky nenechal vytetovat ale značku asi stejně nikdy měnit nebudu...
To Lopolo: Promiň myslím že sme se oba špatně pochopili takže peace a zatim...
Teda nic proti vrtuli přes hřbet, ale jestli si chceš nechat udělat kérku podle momentálního nápadu, tak seš pěknej vozejk.Zdeny324 píše:Byl to jenom takovej momentální nápad tak mě zajímalo jak by se na to kdo tvářil...
Aby ses z toho náhodou druhej den nevyspal
Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena
Bude mi chybět, byla to dobrá žena