Jo jo!BMWAK píše:tak na to zapomen!!athlon_137 píše:v petce sou stejny sicnyDix píše:...kupuju sedmu
Na BMWAKovo sedmušu asi jen tak nějaká třicetčtyřka mít nebude...
Jo jo!BMWAK píše:tak na to zapomen!!athlon_137 píše:v petce sou stejny sicnyDix píše:...kupuju sedmu
Jsem si dělal sranduBMWAK píše:to jsi měl říct dřív já jí prodával!Dix píše:...kupuju sedmuMazety píše: tak to máš recht, neskutečný pohodlí

Angel-bmw píše:důvod proč koupim sedmuDix píše:U mě taky jenom samá chvála, a hlavně slečny si pochvalovaly zadní "gauč"![]()
Při svých 197 cm se vejít na pokec dozadu je celkem nadlidskej ůkol:)))) Zlatý Pick up s madračkou v zádu:))

Já kupoval k§li výšce menší volant.Vždy jsem při nastupování drkal nohama jak prase.Asi vyhodím přední sedačku a budu sedět vzaduajfel píše:v e30 se citim dobre ...
do te doby, nez tam presedam z e34
(mam 198cm ... )
ale az si clovek zas zvykne, ze je to niz, min mista, jsem uuuuuplne spokojeny
petr
myslim že ve srovnání s mercedesem ze stejný doby by i mercedes šel do píči!ale je to jedno.už se těšim do 30 ky:-)Reno... píše:V tvojí sedmičce jsem nesedělBMWAK píše:jé ukaž mi prosím nějaký pohodlnější auto než je moje sedmička?Reno... píše:No jsou i pohodlnější auta![]()
je to luxus, ale jsou i luxusnější auta, třeba věčný rival MB