Audi A8 4,2
Audi A8 4,2
Mate s tím někdo zkušenosti?Viděl jsem pěknou za 200 000.300ps.automat,plna palba.Jaka je spotřeba?Kolik to jede?:)) Diky
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi
Re: Audi A8 4,2
Jinak btw. jaky mela SPZ ci RZ? Nemela nahodou AKS....Angel-bmw píše:Mate s tím někdo zkušenosti?Viděl jsem pěknou za 200 000.300ps.automat,plna palba.Jaka je spotřeba?Kolik to jede?:)) Diky
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Jj, s těmi rameny můžu jen potvrdit. Máme sice jen A6ku, ale byly taky hodně mastnýMax-Max píše:pocitej s tim, ze tak nizka cena bude mit duvod. Myslim, ze predni cepy se tam meni jen s celyma polramenama a stojej dokopy cca 80 tis. Ale jinak good kara, jenom jak psal BMWM3, sileny cenovky za dily.
Radsi jdi do sedmy, muj nazor.
Ale kára je to nehorázná
Ale 8.0 bych řekl, že má byt obsah....ARMAN píše:Jasně! Čim větši čislo tim lepši ne?Honza XJ píše:Camaro 8,0???Anonymous píše:kup si stary camaro 8.0 to taky bude tahnoutTo je asi ňaka spešl American tuning verze s 8 kelimkama
Jasně osum hrnců tak tomu rozumím. Ale nejslabší v8 měla asi 160koní tak nevím.
A 8.0 se nedělala.
325-325M-Technic-335 TC-325ix-Astmatik-525
JEEP XJ.
Bláto. mrdky, sračka to je moje značka XJ
JEEP XJ.
Bláto. mrdky, sračka to je moje značka XJ
Re: Audi A8 4,2
Měl jsem možnost se seznámit s jednou 4.2l a pak s jednou 2.5TDI. Navíc známej měl téměř novou 3.3TDI. Na můj vkus to je celkem dost poruchový, pokud nemáš doma diagnostiku tak se připrav na častný návštěvy servisu. V autorizovaným si asi dokážeš představit ceny. Díly jsou docela drahý. Každopádně svezení - teď mluvim o 4.2l - představ si že sedíš v obýváku, čumíš si na televizi a koukáš z okna jak ubíhá krajina. Tak to v A8 funguje. Spotřeba 4.2l při normální jízdě kolem 12l, ale byla to verze s novějším TipTronicem - ten starší žere o dost víc. Jinak k S8 - před třema rokama jí chtěl známej koupit za 240tis a asi by borce ještě ukecal, jenže tohle už fakt hrozně žere. Tuším že říkal 18l a vejš.Angel-bmw píše:Mate s tím někdo zkušenosti?Viděl jsem pěknou za 200 000.300ps.automat,plna palba.Jaka je spotřeba?Kolik to jede?:)) Diky
Jinak jsem se přesvědčil, že auto má člověk takový, kolik má peněz. Ono sice koupíš celkem levně ojetou A8, ale spotřeba velká a údržba drahá jak sviň. Prostě i když je to starý tak díly jsou furt drahý, uvědom si kdo si tyhle auta kupuje nový, je to luxusní třída a tomu odpovídaj i ceny. A sedmičkový bavoráky maj díly taky dražší než trojky, takže já jsem nakonec rád, že mám jenom tu E třícu.
hmmmm dík.Já jsem taky celkem spokojenej s e30 ale pořád je to na můj vkus takovej trakař
A8 se mi líbyla protože je to fakt krásná lod a pohodlna a živá atd.Pak jsem ještě uvažoval o 750 e32 ale to je zase moc rozežraný:(( co jsem tak s tím jel tak normální jízda 16 a kotel tak 30.To je fakt moc:( Ale dík za názory
E46 328CI & Octavia 1.9Tdi
ten anonym jsem nebyl jaHonza XJ píše:Ale 8.0 bych řekl, že má byt obsah....ARMAN píše:Jasně! Čim větši čislo tim lepši ne?Honza XJ píše: Camaro 8,0???To je asi ňaka spešl American tuning verze s 8 kelimkama
Jasně osum hrnců tak tomu rozumím. Ale nejslabší v8 měla asi 160koní tak nevím.
A 8.0 se nedělala.