Doprdele:(((
Doprdele:(((
Kdo mi zase promazal příspěvky?
Doprdele...jen sem napsal že bych se bejval tim érem v Plešnicích proletěl taky a myslim že by to na další Plešnice mohlo bejt docela zajímavý lákadlo...zas taková blbost mi to nepřijde 
E36 323i coupé
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
Re: Doprdele:(((
no snad budes mit pochopeni, ale u tech fotek bych rad udrzel jen odkazy na fotky, veskera diskuze probiha jinde.Pawka G. píše:Kdo mi zase promazal příspěvky?![]()
![]()
Doprdele...jen sem napsal že bych se bejval tim érem v Plešnicích proletěl taky a myslim že by to na další Plešnice mohlo bejt docela zajímavý lákadlo...zas taková blbost mi to nepřijde
technicky je nemozny presunout prispevek do jinyho tematu, tak proto smazano
- Blumen_071
a to co se mazalo v tematu plesnice05 II byla ciste plzenska zalezitost a jak se plzenaci dohodli - nebudou to tu nadale resit. proto smazano a tim padem i tve pokracovani, protoze uz na nic nenavazovalo. kdyz se v tom chces rochnit vyuzij sz na konkretni osobybiker píše:tady se stracej jiny veci (mazou) halvne ty moje kde si placu ze mi mazou me prispevky ze nic nevim o srazech![]()
hodim sz s dotazem na tebe
Re: Doprdele:(((
OKI, tak to smaž i tohle, stejně je to jednoBlumen_071 píše:no snad budes mit pochopeni, ale u tech fotek bych rad udrzel jen odkazy na fotky, veskera diskuze probiha jinde.Pawka G. píše:Kdo mi zase promazal příspěvky?![]()
![]()
technicky je nemozny presunout prispevek do jinyho tematu, tak proto smazano
E36 323i coupé
- Blumen_071