tak me zase jednou zastavili:-(
tak me zase jednou zastavili:-(
vcera odpoledne na Vinohradsky, VIN, rezervo, lekarna atd... vsechno v pohode, a pak jestli vim proc me stopli, rikam ze ne a oni na to ze se jim moc nezdaj folie na sklech a cerny lampy vzadu, ze folie maj povoleny jen URNA a zasahovka a jinak ze bych je musel mit v technicaku, tak sem si jen trosku rejpnul ze nikomu jinymu z kolegu to doted nevadilo (jezdim s tim rok) no skoncil jsem na 100,- blokove pokuty (podle kamarda policisty prej hoooodne levny), tak sem samozrejme slibil, ze folie sundam a svetla vymenim, hahaha
no a pak ve tri rano o kus dal znova - vsechno v poradku
tak me tak napadlo ze by se asi vsichni meli sjednotit ne?
když musíš, tak ..... BMW
Re: tak me zase jednou zastavili:-(
Cos čekal? Už si hoši vydělávají - počkej až bude bodobej systémdarkeye píše:vcera odpoledne na Vinohradsky, VIN, rezervo, lekarna atd... vsechno v pohode, a pak jestli vim proc me stopli, rikam ze ne a oni na to ze se jim moc nezdaj folie na sklech a cerny lampy vzadu, ze folie maj povoleny jen URNA a zasahovka a jinak ze bych je musel mit v technicaku, tak sem si jen trosku rejpnul ze nikomu jinymu z kolegu to doted nevadilo (jezdim s tim rok) no skoncil jsem na 100,- blokove pokuty (podle kamarda policisty prej hoooodne levny), tak sem samozrejme slibil, ze folie sundam a svetla vymenim, hahahano a pak ve tri rano o kus dal znova - vsechno v poradku
tak me tak napadlo ze by se asi vsichni meli sjednotit ne?
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
nekdo mi rikal ze folie od B sloupku az dozadu jsou podle vyhlasky povoleny bez atestu..to znamena ze na zadnich oknech + treba vzadu na bokach - touring vlastne bejt muzou..ale vzadu na hlavnim skle musi bejt atest..vcera sme to probirali s Melichem....
Tel : 773 622 822
To neni až tak úplně pravda ... sklo u řidiče a spolujzdce by mělo být bez jakékoliv folie ( pokud bude schválena novela zákona, tak nebudeš smět na předních oknech mít nic jiného než tonování, které je většinou součastí vozidla při jeho zakoupení) zbytek skel můžeš mít klidně černý ... výhled dozadu máš zabezpečen zrcádkama.Flery píše:nekdo mi rikal ze folie od B sloupku az dozadu jsou podle vyhlasky povoleny bez atestu..to znamena ze na zadnich oknech + treba vzadu na bokach - touring vlastne bejt muzou..ale vzadu na hlavnim skle musi bejt atest..vcera sme to probirali s Melichem....
A teď proč ti jedny policajti řeknou, že vše ok a některým se to nelíbí? Bylo mi to vysvětleno, tak že někteří "akční" policisté nemají rádi, když nevidí dovnitř auta co řidič dělá ... jestli na ně třeba nemíří bouchačkou nebo tak něco
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Tohle je v Americe bohužel běžná praxe. Asi vědí proč - ale v našich poměrech... asi koukaj na moc akčňáků.Fikux píše:To neni až tak úplně pravda ... sklo u řidiče a spolujzdce by mělo být bez jakékoliv folie ( pokud bude schválena novela zákona, tak nebudeš smět na předních oknech mít nic jiného než tonování, které je většinou součastí vozidla při jeho zakoupení) zbytek skel můžeš mít klidně černý ... výhled dozadu máš zabezpečen zrcádkama.Flery píše:nekdo mi rikal ze folie od B sloupku az dozadu jsou podle vyhlasky povoleny bez atestu..to znamena ze na zadnich oknech + treba vzadu na bokach - touring vlastne bejt muzou..ale vzadu na hlavnim skle musi bejt atest..vcera sme to probirali s Melichem....
A teď proč ti jedny policajti řeknou, že vše ok a některým se to nelíbí? Bylo mi to vysvětleno, tak že někteří "akční" policisté nemají rádi, když nevidí dovnitř auta co řidič dělá ... jestli na ně třeba nemíří bouchačkou nebo tak něco
Tak to netušim ... se musíš zeptat těch pitomců co si tyhle kraviny vymýšlíFlery píše:aha..no to je tedy super..a co mCdonald???Fikux píše:Právě, že podle tý novely když projde nebudeš moc mít ani ptáčí h...o na skleFlery píše:takze novela vyhlasky hovori o tom ze by mohli bejt folie fsude? krom predniho celniho skla?
Flery píše:nekdo mi rikal ze folie od B sloupku az dozadu jsou podle vyhlasky povoleny bez atestu..
To je úplně to samýFikux píše:To neni až tak úplně pravda ... sklo u řidiče a spolujzdce by mělo být bez jakékoliv folie
B sloupek=sloupek za předníma dveřma
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW
No hlavne nekteri "akcni" uplatni policiste si vyhlizi auta, kde je jenom ridic, aby si mohli rict o uplatek defakto za cokoliv a nemeli svedky...Fikux píše:někteří "akční" policisté nemají rádi, když nevidí dovnitř auta co řidič dělá ... jestli na ně třeba nemíří bouchačkou nebo tak něco
E39 535i sedan
¨Máš rechtmagiccc píše:Flery píše:nekdo mi rikal ze folie od B sloupku az dozadu jsou podle vyhlasky povoleny bez atestu..To je úplně to samýFikux píše:To neni až tak úplně pravda ... sklo u řidiče a spolujzdce by mělo být bez jakékoliv folie![]()
B sloupek=sloupek za předníma dveřma
Podle mě si ty hovada vymejšlej jen kraviny, machrujou a vyhlášku sami neznaj, je to pouze a jenom buzerace... To je jen můj názor nikomu ho necpu...
A k tý vyhlášce:
<a href = "http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ">Vyhláška týkající se zatemňování oken</a>
nebo
<a href = "http://www.uamk.cz/as/?a=c&id=375">UAMK</a>
A k tý vyhlášce:
<a href = "http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... ">Vyhláška týkající se zatemňování oken</a>
nebo
<a href = "http://www.uamk.cz/as/?a=c&id=375">UAMK</a>

Trabant krabe...
- Night.chimera