Sundani zadnich bocnich skel - coupe

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
sukura

Sundani zadnich bocnich skel - coupe

Příspěvek od sukura » 26. 06. 2005 19:06

Mohli by jste mi nekdo poradit,jak je sundat? Nikde jsem to tady nenasel. Dneska jsem to pul hodiny ocumoval, pak jsem obcas nekam zajel sroubovakem,ale pote,co jsem si tam udelal malou ryhu se radeji zeptam. Takze je to coupe(plast) a potrebuju vyndat ty zadni boky a pak taky velke zadni (ale na tohle tu nekde navod byl). (jo a vyklepani kladivkem nebo tak nebu de to prave orechove (potrebuju tam hodit folie)).diky

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 26. 06. 2005 19:34

Na sloupku mezi dveřma a bočním oknem je okno přichyceno dvěma šrouby - dostaneš se k nim tak, že sundáš ten plast zevnitř na sloupku ( jak je uchycenej nahoře bezpečnostní pás ) potom odšroubuješ dvě matky - myslím osmičky. Dá se k nim dostat T klíčem, jsou jakoby " utopený ". potom už okno drží jen na těsnění, tzn. je ho potřeba vytlačit směrem ven. Já to dělal tak, že jsem zvenku okno v horním předním rohu odpáčil šroubovákem. Pak už ho vyndáš i s tím těsněním a rámečkem. Když je okno venku, rámeček i těsnění jde dolů samo.

Možná je ten šroub jen jeden, už si to přesně nepamatuju :P

Ze zadního okna vytrhneš zvenku ten klín v těsnění a pak ho vytlačíš směrem z auta - bez toho klínku to jde dobře.

P. S.: Až něco rozštípeš, tak zato neručím :) :wink:
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Odpovědět