takze dalsi a dalsi je porad lepsi a lepsi ?BOOST píše:Není, mě to s každým kolem baví víc a víc.DC píše:2Tony: přesně si to vystih, je vidět, že je to stejný
víko ventilů
DC píše:úchylákuBOOST píše:Není, mě to s každým kolem baví víc a víc.DC píše:2Tony: přesně si to vystih, je vidět, že je to stejný![]()
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
U mě je to první už tak skvělý, že ty další už bejt lepší nemůžou.Zave píše:takze dalsi a dalsi je porad lepsi a lepsi ?BOOST píše:Není, mě to s každým kolem baví víc a víc.DC píše:2Tony: přesně si to vystih, je vidět, že je to stejný
E30 340ic V8 6q- EX
To ne to byla jenom sranda, jsou určitě lidi, kteří to zvládnou líp než já.Max-Max píše:ty nejses jenom uchylnej, ty ses uchylnej chvalenkarBOOST píše:U mě je to první už tak skvělý, že ty další už bejt lepší nemůžou.![]()
E30 340ic V8 6q- EX
čau sorry že jsem dlouho neodepsal ale je to prostý jednoduše brusnym papírem tak dlouho dokud nemáš ruce rozedřený do krve(dělám si srandu)hlavní je aby jsi neskončil někde u 400 br.papíru musíš tak do 1200 aby tam nebyli žádný škrábance no a potom vrtačku,filcovej kotouč a hadrovej kotouč a samozřejmě brusnou pastu.no a ten igelit tam byl protože jsem to dělal venku na balkoně aby když jsem měl to víko sundaný tak aby tam nenapadal bordel.
mam menší prekérku-hledám sponzora na benzín!