dotaz na pojištění...

Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
Odpovědět
Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

dotaz na pojištění...

Příspěvek od Flery » 15. 06. 2005 16:19

nevíte někdo jak je to s pojistkama a jejich rušení?

kdysi asi v roce 1999-2000 sem rusil pojistku na auto a byl sem u komercni pojistovny..kdyz sem auto prodal tak sem sel zrusit pojistku.ten debilek na prepazce byl ochotnej jak nechi rict co a po premlouvani mi zrusil pojistku na kus papíru...po cca 4 letech prislo od kooperativi ze prevzala komercku a dluzim jim za pojisteni za 4 roky!! okamzite sem napsal dopis ze sem pojistku rusil na pobocce ihned po prodeji a ochotna pojistovna mi ani nenapsala radek ze neco rusi dolozil sem doklad z magistratu ze auto bylo odhlaseno z myho mena v roce 2000 a s tim ze bohuzel doklad o zruseni nemam nedostal sem...po par tydnech mi prislo zruseni a hotovo vse ok...ale tady to zacina...

stejnej problem muj tata ale s tim rozdilem ze jemu napsali a poslali nedoporucene za mu to neuznaj a takovy ty kecy ze by to moh rict kazdej a ze atz zaplati za 3 roky co neplatil...ted prislo od soudu ze musi zaplatit..maj na to pravo?? auto je oficialne prevedeno od roku 2000 a pojistka byla zrusena zahadnym zpusobem na pobocce bez dokladu pro nej...ma na tohle pojistovna pravo? rikat ze neco bylo pojisteno a neplaceno 3 roky?? nekde sem slysel ze po 1/2 roce neplaceni musi ze zakona pojistovna pojistku zrusit...ale poradte co ted s tim..chtej 15000,- kč a mě se to nelíbí...tak prosim vsechny co o tom neco vi o pomoc...nerad bych volal televizi nova a musel prohlsit ze KOOPERATIVA JE KURVA
Tel : 773 622 822

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety » 15. 06. 2005 21:41

No tak to by mne taky zajímalo, neboť jsem taktéž u Kooperativy a chci s nima ukončit teď v červenci smlouvu, takže....doufám, že mi v roce 2009 nepříjde dopis, že jim dlužim za 4 roky povinný :shock:

magiccc
Plaváček

Příspěvek od magiccc » 15. 06. 2005 22:12

Já když jsem pokaždý prodal auto a rušil pojištění, tak mi ta paní dala papír, na kterým je to napsaný(že je pojistka zrušená) a pokaždý mi říká, že si to mám schovat, než mi to od nich přijde dopisem potvrzený...
Tak ti tohle asi ten pán zapomněl říct.
A je zajímavý, že si vzpoměli až po takový době. Já jsem neměl zaplaceno 3 týdny a hned mi přišel dopis s novou složenkou a ať co nejdřív zaplatím...

Držím palce ať jim to nějak politicky vysvětlíš! :wink:
A dej vědět jak dopadneš.
ex BMW e39 528it 142kW
ex BMW e39 540iAt 210kW
ex BMW e38 730DA 135kW
ex BMW e39 530DA 142kW
ex BMW e30 335iC 155kW
ex BMW e39 523iT 125kW

Night.chimera

Příspěvek od Night.chimera » 16. 06. 2005 00:29

ja mam povinny a je to a to se rusi kdyz dolozis kupni smlouvu ze jsi auto prodal a podas zadost o zruseni viz ten predemnou :roll:
520i E34 M50 pekne autoObrázek Obrázek
cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

Flery
Bazarník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Flery » 16. 06. 2005 05:34

Night.chimera píše:ja mam povinny a je to a to se rusi kdyz dolozis kupni smlouvu ze jsi auto prodal a podas zadost o zruseni viz ten predemnou :roll:
to ja vsechno vim ale bylo to v roce 1999 oni ani nevedeli tenkrat jak to rusit nemeli tiskopis..vypsal si to debil u prepazky a ze to tam posle..ptal sem se a ja nic nedostanu?? ne proc mam to tu napsany..a takhle to dopada...mam doma hodne papiru o zruseni..v dnesni dobe to uz umi ale tenkrat to byl zacatek..nic se jen tak nerusilo predavali se slozenky z auta na auto a byla jen ceska....tohle byl ten uplne prvni pripad kdy pad monopol...a oni tam meli bordel..potrebuju hlavne vedet jestli nejsou povini sami po nejaky dobe to zrusit..pride mi divny rict zaplat 3 roky pac mi si 3 roky nevzpomeli..je to divny....
Tel : 773 622 822

psena

Příspěvek od psena » 16. 06. 2005 09:59

U CPP je to tak, ze pojisteni zanika
pri prodeji vozidla
pri odhlaseni z evidence
pri kradezi
pri zniceni vozidla(pri fyzicke neexistenci)
pri nezaplaceni pojistky v terminu 1 mesic od posledniho terminu pro zaplaceni uvedenemu v upomince.
pri uplatneni vypovdeni luhty(myslim 6 tydnu)

Neni to presne zneni, takze nasledky si nesete sami...ale takto jsem to pochopil. :D
E 34 M5

DAN
Věčně nespokojený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DAN » 16. 06. 2005 13:23

Jestli se Flery ptáš na pov. ruč, tak je to jak píše pšena + ještě může bejt důvod - uložení značek do depozitu.
Takže je divný, že si ty kurvy vzpomněli až po tak dlouhý době.
Nevyhazovali ste doma ty dopisy na zátop ? :twisted:

jestli ne, tak musej předložit, že vám nějaký posílali - cokoli. To nejde takhle bez jakýhokoli upozornění něco najednou vymáhat.

Pojišťovny sou všeobecně sráči - nejserioznější je podle mě Česká Pojišťovna - u tý sem měl čecko, ale min rok jsem přešel kvůli výši pov. ruč k ČSOB a měl jsem nečekaný problémy jak svině - zaviněný neprofesionalitou, nekompetencí, debilitou pracovnice, kerá se mnou čecko sjednávala - normálně po mě nechtěla potvrzení o bezškodným průběhu - já řekl počet měsíců, ona to napsala - a šel jsem domů s tím, že mám čecko OK. Po 1/2 roce mi přišlo, že jim dlužím smlouva se mění - mám platit bez bonusu - vyšší částku, páč jsem ještě nedoložil doklad o tom bezzškodným průběhu,.... . Jenže ta píča mi, přísahám buh, neřekla, že ještě něco mám nosit.
Cejtil jsem se poškozenej. Už z principu jsem jim nechtěl nic zaplatit navíc než sjednanou částku.
Stálo mě to, ale docela dost úsilí, provolanejch peněz s ředitelstvím,...
A pak si vzpomněli, že měli takovou akci, že ten měsíc stačilo jen čestné prohlášení, ale po novým roce jsem byl povinen ten kus hajlpapíru přinést - to sem vůbec nevěděl. No jo prej - neznalost neomlouvá,... apod sviňský keci. Přitom tuto alternativu "akčního" čestnýho prohlášení nikde zmíněnu nemaj,...
Stejně si ve finále užívám vyššího bonusu jen 1 měsíc a 1/2 :roll: páč mi ten potřebnej počet - 12 měsíců = 5 % dolů nabíhá až v lednu a sjednal pov. ruč v listopádu. :roll: :twisted: - takže to v lednu přeruším - dám značky na chvíli do depozitu, jináč to nejde a sjednám novou smlouvu.
Zmrdi zmrdský.
Takže Flery musíš bojovat, je to opravdu někdy strašně těžký, člověk musí jednat s uplnejma debilama - díky tomu jsem to nakonec paradoxně obhájil - nahrál jsem si rozhovor s přepážkovou pracovnicí - se několikrát prokecla - jsme jenom omylní lidí, tak to tenkrát bylo, jsem to udělala z dobrý vůle - ta v úředním jednání nemá co dělat - úředník musí jednat podel směrnic, předpisů - jinak on je zodpovědný za pochybení.....

Bojuj.
BMW The Ultimate Driving Machine

Odpovědět