Stim mam vlastni zkusenost a evidencka bez znamiho opravdu nejde.DAN píše:S tím potvrzením od BMW to je možný, ale ať to udělá prodávajícíBéda píše:Mám zamluvenou starší e30-ku,moje první auto!ale řeším menší problém.V papírech mám zapsanou 1.8ku,ale pod kapotou 1.6ku.Rád bych to měl oficiálně v pořádku,ALE JAK TO UDĚLAT?? Prý musím žádat Bmw,aby povolili výměnu motoru a poté jsou schopni zapsat motor do t.průkazu na inspektorátu,nebo kde to dělají.A další prosbička,nevíte kde má e30ka číslo motoru??
![]()
Stojí to cca 1 700,- + 50,- na DI, ale proč to máš dělat ty ? Když to stojí jenom tydle prachy a je to relativně jednoduchý.
Jestli máš prostě v TP typový označení motoru ( číslo motoru už se neeviduje - je důležitej typ) 1.8 a v autě je typ na bloku motoru 1.6 - tak neprojdeš evidenčkoutzn. papíry na tebe budou odhlášený, ale ty je na sebe nepřihlásíš.
Takže ať to dá prodávající do cajku, jináč na to ser.![]()
Je to tvoje první auto, kup něco s čím nebudeš mít problémy hned při přihlašování na sebe.
Kdo hledá, dycky nakonec najde.
Prosím o pomoc zkušenější!!!
Re: Prosím o pomoc zkušenější!!!
EX E30 M20 2.0 chrom, E30 M50 2.0 plast, E36 M50 2.0 coupe
E39 530D Touring
E39 530D Touring
-
Beda
Moc děkuji za všechny vaše reakce,moc si toho vážím.Postoupil jsem trochu dál.Auto je dovezené původně z německa.Tady bylo postavené na jiné papíry.Číslo na Kasli a štítku sedí,akorát ten motor.Evidenčka a přihlášení pro mě není problém,nějaké známosti mám
Při nehorším tam tak po čtvrt roce nechám dopsat ten motor.Stk je do 9/2006,takže dost času,ale rád bych to taky jednou prodal
Jaký názor na to máte teď,mám to koupit??? Láká mě ten stav,BOMBA,bez rezi,nové rozvody,nebourané,nové brzdy.... VOŇAVKA 
Skuť tu nějakou fotku!Beda píše:Moc děkuji za všechny vaše reakce,moc si toho vážím.Postoupil jsem trochu dál.Auto je dovezené původně z německa.Tady bylo postavené na jiné papíry.Číslo na Kasli a štítku sedí,akorát ten motor.Evidenčka a přihlášení pro mě není problém,nějaké známosti mámPři nehorším tam tak po čtvrt roce nechám dopsat ten motor.Stk je do 9/2006,takže dost času,ale rád bych to taky jednou prodal
Jaký názor na to máte teď,mám to koupit??? Láká mě ten stav,BOMBA,bez rezi,nové rozvody,nebourané,nové brzdy.... VOŇAVKA
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Pošli mi ho na mejl d-dix@post.czBeda píše:Já jsem trochu anti talent na pc,jak tam mám ten obrázek vložit?
HOTENTOT