Pokec E30 pozitivních lidí - aneb to, co se jinam nevejde.
-
DAN
- Věčně nespokojený
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od DAN » 17. 05. 2005 12:48
DC píše:machři na to pouzivaj flexu

.. ještě lepčí je pořádný kango
..a když není nikde na blízku zdroj el. proudu, tak cokoli - krumpáč, sekyra, dvouruční palice,...
BMW The Ultimate Driving Machine
-
bmwm3
- Lon Don
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od bmwm3 » 17. 05. 2005 12:56
YXOman píše:Nejsem machr ani zámečník, takže, když jsem ztratil klíč, musel jsem si odemknot vrtačkou

Jinak se mi něco takovýho stalo už dřív taky, ale na parkovišti před obchoďákem. Měl jsem skyvak, takže jsem napřed musel otevřít dveře, zkoušel jsem drát, provázek... Našlo se i pár kolemjdoucích, kteří mi fandili a dávali cenné rady. Pak na mě přiběhla dokonce ochranka, ale to už jsem byl vevnitř a soukal jsem se dírou na skyvak do kufru. Bohužel jsem se tam jaksi nemoh nasoukat, tak jsem jenom tak šmátral rukou kam jsem dosáhnul, a klel proč vozim v kufru tolik bordelu. Po hodině a půl snažení ve třicetistupňovým vedru, jsem nasranej a zpocenej už rezignoval a chtěl volat zámečníka, že mu teda těch 700 dam. No a jak sem sáhnul pro telefon, tak jsem ty klíče našel v kapsičce na mobil, kam si je obvykle nedávam.

Takovej já jsem .....

Ale aspoň už vim jak otevřít třícu provázkem....Pro příště

hehe..

A že to v tom vedru jde samo a člověk se nevzteká..

Já jsem byl v sobotu přesvědčenej, že pojedu do Mnichova a tam zlochtám pár lidí..

-
darkeye-out
Příspěvek
od darkeye-out » 17. 05. 2005 17:15
nebyly to klasicky "draty" ale takovy to "zlodejsky nadobicko":-)
-
Stepan
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Stepan » 17. 05. 2005 20:13
No jo, ouplně se vidim.
Ale mě to docvaklo naštěstí včas.
Taky jsem se hrabal v kufru a klíče tam nechal, ale došlo mi to, když víko kufru letělo směrem dolu.
No kdyby mi někdo řek, že si dobrovolně přirazim ruku do kufru tak ho pošlu kam slunce nesvítí, ale stalo se a druhej den jsem si šel nechat udělat další klíč

Dala mi ultimátum: "Buď já nebo to auto".
Bude mi chybět, byla to dobrá žena

-
Luka
Příspěvek
od Luka » 18. 05. 2005 08:33
Kluci, já mám v autě schované ještě jedny klíče.neřeknu tedy jako kde.Stačí se pak jen dostat dovnitř a je pohoda, mist na schování se nachází hromady.
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-
bmwm3
- Lon Don
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od bmwm3 » 18. 05. 2005 08:53
Luka píše:Kluci, já mám v autě schované ještě jedny klíče.neřeknu tedy jako kde.Stačí se pak jen dostat dovnitř a je pohoda, mist na schování se nachází hromady.