Jak vám jezdí báwo ? :-)
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Márty_ píše:Ne plynem to nebylo, skočila mi tam z 5 místo na 4 na 2Blumen_071 píše:stacilo pri razeni sundat nohu z plynu, ne?![]()
Mě místo za 3 za 1
Docel jsem se divil že se to nepotkalo. Ale už bych to nechtěl zažít, bolí to.
Mi se stává to samé, když couvám, a pak chci rařadit 1. tak mi tam skočí zase spátečka nebo 3. a nebo při řazení 1. to tam jakoby nejde zaléstHavran píše:Márty_ píše:Ne plynem to nebylo, skočila mi tam z 5 místo na 4 na 2Blumen_071 píše:stacilo pri razeni sundat nohu z plynu, ne?![]()
Mě místo za 3 za 1asi v 70 nejdřív tam ta 3ka nešla což mi bylo divný a pak to tam hupsnu a koukam na točkách asi 9 000.
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

Dneska jsem si byl poprvé se svojim autíčkem zasfinit!(nejdřív sem ho nakrmil za 420,-)
a je to mazec i 318i si to pěkně dává bokem (na 14R zimákách). Byl to můj třetí drift v životě
, ale budu je dělat častěji!
Ps, škrtnul jsem si spojler jak jsem odtamať vyjížděl, o prudký nájezd na silnici
Ale jinak autíčko nemá chybu...
Ps, škrtnul jsem si spojler jak jsem odtamať vyjížděl, o prudký nájezd na silnici
Naposledy upravil(a) Dix dne 06. 05. 2005 15:15, celkem upraveno 1 x.
HOTENTOT 

No jo, máš to rozbitýDix píše:Mi se stává to samé, když couvám, a pak chci rařadit 1. tak mi tam skočí zase spátečka nebo 3. a nebo při řazení 1. to tam jakoby nejde zaléstHavran píše:Márty_ píše: Ne plynem to nebylo, skočila mi tam z 5 místo na 4 na 2
Mě místo za 3 za 1asi v 70 nejdřív tam ta 3ka nešla což mi bylo divný a pak to tam hupsnu a koukam na točkách asi 9 000.
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Dix píše:A co s tím mám zrobit aby to bylo OK?adam320 píše:No jo, máš to rozbitý
Stává se mi to jen občas!
Já už to nějak neřeším přez zimu to chci překopat na is_ko, takže se do všeho(včetně motoru,...) bude stejně vrtat. Ale u mě se to zase lepší, předtím se mi to stávalo jen občas a teď už to je jen vyjímka(dneska třeba vůbecadam320 píše:Dix píše:A co s tím mám zrobit aby to bylo OK?adam320 píše:No jo, máš to rozbitý
Stává se mi to jen občas!ja nevim, ja převodovkam nerozumet, ja si jenom dělal srandu, možná to má na vsvědomí kulisa řazení bo ty táhla
Nám u sierry to s tou jedničkou takhle zlobí odjakživa, neřešíme to a nezhoršuje se to, u Frolíka řikali že to má na svědomí synchronizace
HOTENTOT 

hele a kam tu zpátečku rveš, v pravo dozadu?Dix píše:Já už to nějak neřeším přez zimu to chci překopat na is_ko, takže se do všeho(včetně motoru,...) bude stejně vrtat. Ale u mě se to zase lepší, předtím se mi to stávalo jen občas a teď už to je jen vyjímka(dneska třeba vůbecadam320 píše:Dix píše: A co s tím mám zrobit aby to bylo OK?
Stává se mi to jen občas!ja nevim, ja převodovkam nerozumet, ja si jenom dělal srandu, možná to má na vsvědomí kulisa řazení bo ty táhla
Nám u sierry to s tou jedničkou takhle zlobí odjakživa, neřešíme to a nezhoršuje se to, u Frolíka řikali že to má na svědomí synchronizace
) možná to je jen zvyk, a prostě to tam neumím šoupnout
kdes s tim byl?Dix píše:Dneska jsem si byl poprvé se svojim autíčkem zasfinit!(nejdřív sem ho nakrmil za 420,-)a je to mazec i 318i si to pěkně dává bokem (na 14R zimákách). Byl to můj třetí drift v životě
![]()
Ps, škrtnul jsem si spojler jak jsem odramať vyjížděl, o prudký nájezd na silnici![]()
ja to jeste nezkousel ... je mi lito gum
jednou jsem s tim nechtic zapiskal, jak jsem vyjizdel rychle z krizovatky ... jinak jezdim jak beranek
petr
BMW X5 4.4i (2001)
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
Subaru Legacy Kombi 2.0R (služební)
ex - e30 318i, 525ix Touring ...
- [CZ]Airwolf[OC]
na vode a kostkach se to da bez extremniho niceni gumajfel píše:kdes s tim byl?Dix píše:Dneska jsem si byl poprvé se svojim autíčkem zasfinit!(nejdřív sem ho nakrmil za 420,-)a je to mazec i 318i si to pěkně dává bokem (na 14R zimákách). Byl to můj třetí drift v životě
![]()
Ps, škrtnul jsem si spojler jak jsem odramať vyjížděl, o prudký nájezd na silnici![]()
ja to jeste nezkousel ... je mi lito gum![]()
jednou jsem s tim nechtic zapiskal, jak jsem vyjizdel rychle z krizovatky ... jinak jezdim jak beranek![]()
petr
Ex E30 318iS
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno
Budoucí E36 - s pomoci DCho splneno