Sundani zadniho naboje + vytahnuti lanek na ručku
-
Sundani zadniho naboje + vytahnuti lanek na ručku
Jak mam stahnout ten zadni naboj na kotoučovce dolu? Potřebuju shodit štit brzdy a dat ho dopořádku + ještě musím vyměnit lanka na ručku což taky nevím jak se děla:-/ zda se mi že to tam mam nějake zapečene.
mr.bouchac
-
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl bych ti špatně poradit aby si mě za to nezbouchal, ale sundáš brzdový čelisti jsou tam dva šrouby sedmnáckový tuším. pak povolíš ten imbus (jestli je v zádu) kterej býva často zarezlej a pak to vypáčíš ven. Nevím jakej s tím máš problém ale jestli ručka málo brzdí tak se to taky dá seštelovat přímo v tom bubdu, už se to tu probíralo jak. Je to celkem jednoduchý a nemusíš nic sundavat krom kola.
-
no muj problem s ručkou...nemam ji tam;-) lana sou cvakle protože to nešlo vytáhnout z auta. Všechny ty věci kolem ručky už mam venku a zustal mi tam jen ten bovden. Takže se vytáhne směrem ven od štítu brzdy?Havran píše:Nechtěl bych ti špatně poradit aby si mě za to nezbouchal, ale sundáš brzdový čelisti jsou tam dva šrouby sedmnáckový tuším. pak povolíš ten imbus (jestli je v zádu) kterej býva často zarezlej a pak to vypáčíš ven. Nevím jakej s tím máš problém ale jestli ručka málo brzdí tak se to taky dá seštelovat přímo v tom bubdu, už se to tu probíralo jak. Je to celkem jednoduchý a nemusíš nic sundavat krom kola.
mr.bouchac
-