Zboží z Ameriky
Zboží z Ameriky
Nemá tady někdo zkušenosti s posíláním nebo objednávkou z ameriky ? Koukal jsem na nějaké jejich stránky a ty jejich ceny jsou fakt husté...třeba zesák 2x170W RMS v akci za 61 doláčů což je směšná cena.. zesák Jensen 2*150RMS 100 doláčů... atd..... jsem valil bulvy na to. tady u nás bych za to dal ranec. Tak by mě zajímalo zda s tím nemá někdo zkušenost popř. kolik by tak mohla stát doprava ? Nebo nemá někdo odkaz na nějaké podobné stránky s podobnýma cenovkama tady v evropě ? Díky moc 
Amerika
Dělám v dceřinný pobočce Americký firmy a možná by se něco dalo poslat v rámci klasický dodávky zboží. Jde jen o to, že ve státech jsou hňupi a já osobně neznám nikoho, kdo by se v tomto sortimentu vyznal. Druhá věc je záruka a servis 
PS: I když píšeš o tom, že je to tam levný, tak si ještě připočti poštovný a pak je otázka, jestli se ti to ještě vyplatí.
BlackM....W
PS: I když píšeš o tom, že je to tam levný, tak si ještě připočti poštovný a pak je otázka, jestli se ti to ještě vyplatí.
BlackM....W
Re: Amerika
BlackM píše:Dělám v dceřinný pobočce Americký firmy a možná by se něco dalo poslat v rámci klasický dodávky zboží. Jde jen o to, že ve státech jsou hňupi a já osobně neznám nikoho, kdo by se v tomto sortimentu vyznal. Druhá věc je záruka a servis
BlackM....W
No i s poštovným by se mi některé ty věci určitě vyplatily........Něketré to zboží za ty ceny s těmi výkony jsou fakt husté takže i kdyby bylo poštovné 60$ tak se to pořád vyplatí...... tady za tu cenu koupím sračky nebo když kvalitu tak za strašný peníze