325i - 325e
MadManiak: Hele s tebou jsem potreboval Chatovat. Mival jsem 325i nez mi ji kamarad rozstrelil motor jsem prodal bez hlavy takze ji mam mel bych mit i poc. a veskere dily. Jak je to s tim vydrzem toho motoru?Urcite to s tou hlavou toci vic ne? Tim padem bych lital od spoda az k nebesim to bych si tam potom musel dat otackac z icka. A co krmivo po takovy uprave?
Shady: Tak sem mu volal a je to nastesti posichrovany na 2.5 Zaplat pambuh ale na tu pojistovnu se taky mrknu.
Dik vsem
Shady: Tak sem mu volal a je to nastesti posichrovany na 2.5 Zaplat pambuh ale na tu pojistovnu se taky mrknu.
Dik vsem
to je presne ten rozdil ve vasich a moji 327, vy vezmete motor z ety a date na to nejakou sestivalcovou hlavu. moje uprava se trosku lisi takze ti nemuzu podat presny informace, kazdopadne to co dela z 327i zajimavy auto proti ete je spalovaci prostor v hlave z 325i, je o neco melci a ubec tak nejak lepsi. kzadopadne pokud budes mit blok z ety a na to das tu hlavu 325i budes mit zhruba vykon 325i.Voďa píše:MadManiak: Hele s tebou jsem potreboval Chatovat. Mival jsem 325i nez mi ji kamarad rozstrelil motor jsem prodal bez hlavy takze ji mam mel bych mit i poc. a veskere dily. Jak je to s tim vydrzem toho motoru?Urcite to s tou hlavou toci vic ne? Tim padem bych lital od spoda az k nebesim to bych si tam potom musel dat otackac z icka. A co krmivo po takovy uprave?
Dik vsem
ja osobne to mam reseny kapku jinak, vykon odhaduju na cca 220-230hp, s tim ze este musim vychytat naky mouchy, spotreba se mi zvadla asi o 2l/100km.
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Vacka ma loziska, kterymi je ulozena v hlave a toci se na nich. Jsou to takove nakruzky na vackovem hrideli. 325i ma 7 lozisek (mezi kazdou dvojici saci & vyfukovy ventil pro prislusny valec jedno) ETA jen 4 loziska (tak malo staci, protoze jsou otacky omezene na 5000, jsou slabsi ventilove pruziny a tim padem mensi namahani vackoveho hridele na ohyb, loziska mohou byt dale od sebe)SlimShady píše:2 Francis: jj, presne teba som spominalpocuj, este stale neviem o com to je, tak sa ta spytam: co znamena ze je vacka "ulozena" 4x alebo 7x?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Dakujem ti dobra vilaFrancis píše:Vacka ma loziska, kterymi je ulozena v hlave a toci se na nich. Jsou to takove nakruzky na vackovem hrideli. 325i ma 7 lozisek (mezi kazdou dvojici saci & vyfukovy ventil pro prislusny valec jedno) ETA jen 4 loziska (tak malo staci, protoze jsou otacky omezene na 5000, jsou slabsi ventilove pruziny a tim padem mensi namahani vackoveho hridele na ohyb, loziska mohou byt dale od sebe)SlimShady píše:2 Francis: jj, presne teba som spominalpocuj, este stale neviem o com to je, tak sa ta spytam: co znamena ze je vacka "ulozena" 4x alebo 7x?

Faszom a seggedbe verem te buzi 

Tak jsem si vcera v karlovich varech koupil sviho novyho prirustka. Je to ta 325E myslim ze mi bude pro zatim stacit rozhodne jsem s tim vsude jel na petku abych trosilinku usetril.Na dalnici v noci v desti jsem nechtel ject vic jak 120. A najednou koukam jedu 180
Byly tam opravdu osklivy plechace s dobrym pneu a tak mu rikam ale v annonci je napsano 15¨ a tak po chvilce vahani poslal dve decka do skladu pro 4 krasny elektraky, a mel jsem to za stejnou cenu. Trosku me sere ze ¨nejaci magori mu ojebali klicem lak. Co stim mam delat? Jinak To ma origo DTM i !Smetana by mel Radost! Ovsem jeden pruser to teda ma zatim nevim co to je ale stalo se mi to jednou ze jsem zabrzdil a pak jsem se nemoh rozject nez jsem to trochou oknedlikoval a pak v zadu na naprave neco ruplo. Asi je neco hodne v prdeli.

Nejspis by to chtelo vymenit pakny v bubnech...ted teda nevim jestli ma eta vzadu bubny nebo uz kotouceVoďa píše:Ovsem jeden pruser to teda ma zatim nevim co to je ale stalo se mi to jednou ze jsem zabrzdil a pak jsem se nemoh rozject nez jsem to trochou oknedlikoval a pak v zadu na naprave neco ruplo. Asi je neco hodne v prdeli.

- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Klepne jednou nebo nekolikrat? Klepnuti kovove nebo tlumene?
Muze to byt stredove lozisko kardanu nebo ulozeni tohoto loziska, hardyspojka, kriz na kardanu. Zvedni auto a zkus zahybat kardanem vsemi moznymi i nemoznymi smery.
Muze to byt stredove lozisko kardanu nebo ulozeni tohoto loziska, hardyspojka, kriz na kardanu. Zvedni auto a zkus zahybat kardanem vsemi moznymi i nemoznymi smery.
323ti stock condition
323ti stock condition
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Klepne to vzdicky jednou. Urcite se na to kouknu. Este bych mel dotaz koupil jsem to s normalnima tlumicema a perama ovsem doma mam original snizeny pera. Muzu cekat nejaky potize?Francis píše:Klepne jednou nebo nekolikrat? Klepnuti kovove nebo tlumene?
me to delalo to samy...znelo to jako kardanka ale byl to vyfuk...Havran píše:Klepne to vzdicky jednou. Urcite se na to kouknu. Este bych mel dotaz koupil jsem to s normalnima tlumicema a perama ovsem doma mam original snizeny pera. Muzu cekat nejaky potize?Francis píše:Klepne jednou nebo nekolikrat? Klepnuti kovove nebo tlumene?

- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Takze by v takovím případě stačilo přesadit SILENTBLOKY ne? Dneska až přijdu z práce tak se na to mrknu.GeRoX píše:no vzdyt jo....me to delalo vzdy kdyz jsem pridal plyn....vyfuk se dotykal zadni napravy....v tom ohybu pred zadnim tlumicem...
All: POtřeboval bych 2* pneu 195 r 15 Ale nemusí být nějak moc dobrý 50%? spíš za pusu. Máte někdo nějakej typ kam v Praze?A az tam hodim kola a doufam ze do 16.8 budu mít přehlášsený pejpry na mě to tak se uvidíme na Mimoňských válkách bude tam někdo?
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
A co E30 sraz v Dolním Lánově ? Jako jeden z pořadatelů si musím udělat reklamuHavran píše:... tak se uvidíme na Mimoňských válkách bude tam někdo?

323ti stock condition
323ti stock condition