uz vidim na srazu kdyz nekdo bude mluvit o necem jinym nez o BMW tak mu nekdo rozbije za to hubu...
Divná situace !!
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Dvakrát nelze.Bobo píše:35:4? ... no to je pěkný. A z toho Francis určitě dvakrát
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
alberte, alebrteAlbert píše:Todle me vzdycky dostaneLukas-e21 píše:a co si panove uvedomit, ze trba vetsina z tech co jim to vadi nehlasovali???ja treba taky nehlsoval, neb mi topride zbytecny![]()
![]()
![]()
![]()
Zajimavy ze ta vetsina je zastoupena pouze 4ma lidma a ty "ostatni" nic nerikaj![]()
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
šlo mě jen o princim změny nadpisu je mi uplne jedno co se tu pise obcas kliknu vidim blbost back a je to..a ziju?? zatim jo...ale pride mi kruty nekomu rict tohle sem nepatri osle tak to smazem/zamknem..chudak kterej se ho to tyka aby se cejtil jako pako a uz radsi nikdy nepsal na forum..nedej boze prodal BMW a koupil si VW.... 
Tel : 773 622 822
Nepamatuju kdy se co na bmwklubu mazalo, obcas dojde k presunuti tematu, nebo rozlozeni puvodniho tematu na dve nove.Ale jinak to bylo a je dost benevolentni.Raon píše:teda dlouho sem tu nebyl, ale to zamykani se mi taky nelibi, kdyz zacali delat takovy restrikce na BMWklubu byl sem rad, ze tady maj lidi vic rozumu a ze je to volnejsi a osobne si myslim, ze POKEC je od kecani. Nechapu proc se ikdyz na bavorackym foru nemuzu bavit o nicem jinym nez o bavorakach a zvalst v sekci ktera k tomuto ucelu vzdy slouzila
Tim netvrdim, ze tady to mazani nema vyznam, ale uz mi to pripada zbytecne nafoukly problem.Dnes jsem sem prisel a jsou tu tri hlasovani v podstate o tom stejnem.
E 34 M5