to nebylo mysleno na tebe!!!Francis píše:V SZ jsem ti odpovedel ze s tvym problemem nemam vlastni zkusenosti - nemam ve zvyku radit neco z doslechu, od agentury JPP (= jedna pani povidala ...).xhokus píše:... a SZ)
Nevím jak kdo, já čtu neje toto fórum ale k tomu ještě ce4you.cz, klubkomunikator.cz, autorevue.cz, ... Kdyby všude byl pokec tak rozáshlý jako tady tak nestíhám vydělávat peníze a budu se jen probírat přípspěvkama. Na odreagování zkuste vtipky.cz nebo eprdel.czRobertV píše:...prostě pokecat ona spousta lidí neni z prahy a tak tady mohou pokecat jako kdyby byly na jednom místě a od toho myslim tady ta místnost je ...
chyba ja jsem se omluvil predem neumite cist???xhokus píše:to nebylo mysleno na tebe!!!Francis píše:V SZ jsem ti odpovedel ze s tvym problemem nemam vlastni zkusenosti - nemam ve zvyku radit neco z doslechu, od agentury JPP (= jedna pani povidala ...).xhokus píše:... a SZ)
ale dost temat a prispevku by se dalo resit cestou SZ viz treba toto Chimera se pak omluvil, nechci se do nej nejak navazet, jen to uvadim jako priklad... neni jedinej... to k tomu, ze ses Francisi branil... nemel si duvod
Sice nejsem ani dlouhodobej uživatel (něco přes 2 roky), ale starý fórum pamatuju. Nejsem větším příznivcem zamykání témat, mazání, ale ani blbejch keců. Staré fórum bylo nejlepší!!!Francis píše:Možná někdo z letitých uživatelů zamačkne slzu, možná někteří z čerstvě příchozích po přečtení řeknou že to byla "suchárna" ... http://www.forumromanum.de/member/forum ... threadid=2
ok, promin... ale o to tu vubec neslo... jen sem nazorne dokazoval Francisovi, ze to nebyla narazka an nej, ale na prispevky jinych... Holt tohle bylo prvni an co sem narazil...Night.chimera píše:chyba ja jsem se omluvil predem neumite cist???
neni pravda, tady jde v prvni řadě o to, aby nevznikaly novy thready plny sraček[CZ]Airwolf[OC] píše:Francis a spol...snazite se zbytecne...DC vi z ktereho fora pochazim a vi, ze tam se delo uplne to samy...takze udelejte jednu vec - zavedte tydenni lhutu na thread v pokecu, pokud tam tyden nikdo nic neprida tak se smaze...tim se zmensi mnozstvi threadu a bude vymalovano...POKEC je proste TEMP slozka kazdyho fora...bez ni forum zakrni...
Asi to bude vypadat jako alibismus, ale napisu to: Ti kterym je cenzura nevhod to pisou sem, ti druzi mi pisou SZ nebo mail. Cest vyjimkam za ktere jmenuji alespon Max-maxe nebo Lukase_E21 ...[CZ]Airwolf[OC] píše:...POKEC je proste TEMP slozka kazdyho fora...bez ni forum zakrni...
uvedom si ze v E30tkach vyvoj skoncil, nic novyho se uz nevykouma v drtivy vetsine...tak jako tak se vse bude opakovat...opravy tohodle opravy tamtoho...pokud chces uzitecny informace...musel bys forum rozsirit na dalsi verze BMWcek...ted se uz jen se stestim prijde na neco novyho - napr. proc motor nekterym lidem cuka i po vymene mnoha veci...Lukas-e21 píše:neni pravda, tady jde v prvni řadě o to, aby nevznikaly novy thready plny sraček[CZ]Airwolf[OC] píše:Francis a spol...snazite se zbytecne...DC vi z ktereho fora pochazim a vi, ze tam se delo uplne to samy...takze udelejte jednu vec - zavedte tydenni lhutu na thread v pokecu, pokud tam tyden nikdo nic neprida tak se smaze...tim se zmensi mnozstvi threadu a bude vymalovano...POKEC je proste TEMP slozka kazdyho fora...bez ni forum zakrni...
pokud si dam vyhledat přispěvky odposledni navštěvy, tak mi tam vyskočí hafo sraček a minimum užitečnych přispěvků.......
Nenech si kazit iluze, modernejsi motor nebo turbo do E30 zabudovat nelze, upgradovat brzdy z E36 nebo z Mini taktez nelze, nahradit silentbloky Unibalem nebo Powerflexem je utopie ...[CZ]Airwolf[OC] píše:... uvedom si ze v E30tkach vyvoj skoncil, nic novyho se uz nevykouma v drtivy vetsine...tak jako tak se vse bude opakovat...opravy tohodle opravy tamtoho...pokud chces uzitecny informace...musel bys forum rozsirit na dalsi verze BMWcek...ted se uz jen se stestim prijde na neco novyho - napr. proc motor nekterym lidem cuka i po vymene mnoha veci...
myslim ze to nei uplne pravda... respektive ano, je... nic noveho se nevymysli... ale od toho tu forum neni... jasne ze vetsina veci uz vymyslena byla, ale problem je v tom, ze o ni bud moc lidi nevi, nebo nevedi ze to vedi... a kvuli tomu je furt co resit...[CZ]Airwolf[OC] píše:uvedom si ze v E30tkach vyvoj skoncil, nic novyho se uz nevykouma v drtivy vetsine...tak jako tak se vse bude opakovat...opravy tohodle opravy tamtoho...pokud chces uzitecny informace...musel bys forum rozsirit na dalsi verze BMWcek...ted se uz jen se stestim prijde na neco novyho - napr. proc motor nekterym lidem cuka i po vymene mnoha veci...
Nekdy jsem tak moc ironicky ze to nekteri vezmou vazneMax-Max píše:myšleno sarkasticky, přirozeněFrancis píše:Nenech si kazit iluze, modernejsi motor nebo turbo do E30 zabudovat nelze, upgradovat brzdy z E36 nebo z Mini taktez nelze, nahradit silentbloky Unibalem nebo Powerflexem je utopie ...
modří vědíFrancis píše:Nekdy jsem tak moc ironicky ze to nekteri vezmou vazneMax-Max píše:myšleno sarkasticky, přirozeněFrancis píše:Nenech si kazit iluze, modernejsi motor nebo turbo do E30 zabudovat nelze, upgradovat brzdy z E36 nebo z Mini taktez nelze, nahradit silentbloky Unibalem nebo Powerflexem je utopie ...
[CZ]Airwolf[OC] píše:tak oddelte "Zobrazeni novych..." od vyhledavani v Pokecu...ale jak rekl site admin...v Pokecu muze byt cokoli...a at se ohledne tohodle vyjadri on...tim co chce Francis a spol. vznikne proste elitarska skupina...a jestli si v realu nekecaj o blbostech tak pak se nedivim ze to chtej i tady...svet a komunita obvzlast je o komunikaci...ja chci ty lidi znat i jinak, ne jenom resit s nima BMW...
timto koncim...necham to na site-adminovi...
zhruba se shodnem...xhokus píše:samozrejme by si treba FAQ zaslouzil rozsirit... aby opravdu to slouzilo jako jakasi studnice vedomosti... jenze tomu by nekdo musel venovat cas... (nekdo kdo tomu rozumi... tezko bych ja mohl delat FAQ na nejaky technicky problem, leda na spotrebu ci tak leda jen zkompletovat)
a za druhe (nevim jestli uz se vyjadril nejaky admin ci tak, pripadne pardon, nectu vsechno, je toho moc!) by bylo mozne zavest tlacitko (jak uz tu nekde bylo naspano) "Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy kromě pokecu o hovnech" (tim i zavedeni nove sekce "pokec o hovnech, ktera by mohla slouzit jako zpovednice pro problemy uplne mimo kameninu (misu) a tam by se mohly prispevky po tydnu (treba i min) mazat automaticky... kdo by chtel neco dulezityho, tykajicise jineho nez BMW, napsal by do pokecu a kdyz by cenzori uznali ze je to blbost, misto uzamknuti by tema odsoudili mezi hovna...
Muj navrh, spontanni, nerozmysleny, mozna hloupy