Tak mě teďka trklo v hlavě, že to by jsme tuhle stránku mohli rovnou zrušit a zaregistrovat se na BMWclubu.cz....DC píše:žádný zpoplatnění zatím myslím nehrozí
Apel na zdravý rozum
- Night.chimera
je fakt ze ten prekladac je hustej vsichni se bavily myslim si ze je to docela dobry doufam ze tu bude sranda a ne jen striktni dodrzovani pravidel myslim ze je to i dobre nalade tady na foru a mezi cleny a kdyz nekdo najde neco co ho pobavi tak proc to sem nedatduska píše:to jsi trosku prestrelil, ne?
520i E34 M50 pekne auto

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg

cekatel na novejsi BMW nebo mercedes benzin+lpg
no ideální je když je podobných vedlejších méně než těch technických - bez toho to nejde, pobavit se neuškodí, ale všeho jaksi s mírouNight.chimera píše:je fakt ze ten prekladac je hustej vsichni se bavily myslim si ze je to docela dobry doufam ze tu bude sranda a ne jen striktni dodrzovani pravidel myslim ze je to i dobre nalade tady na foru a mezi cleny a kdyz nekdo najde neco co ho pobavi tak proc to sem nedatduska píše:to jsi trosku prestrelil, ne?
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
- Night.chimera
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, moc by mi to takhle vyhovovalo. Dozvědět se něco rozumnýho kolem mého auta a při tom se na foru nenudit. I když je pro mě mé auto zábava, rád se pobavím nad nějakými tématy, když se mi na autě pořád třeba něco sere a mám špatnou náladu.DC píše:no ideální je když je podobných vedlejších méně než těch technických - bez toho to nejde, pobavit se neuškodí, ale všeho jaksi s mírouNight.chimera píše:je fakt ze ten prekladac je hustej vsichni se bavily myslim si ze je to docela dobry doufam ze tu bude sranda a ne jen striktni dodrzovani pravidel myslim ze je to i dobre nalade tady na foru a mezi cleny a kdyz nekdo najde neco co ho pobavi tak proc to sem nedatduska píše: to jsi trosku prestrelil, ne?
Ja bych s dovolenim apeloval na zdravy rozum ohledne nazvu prispevku... Nebylo by od veci zabehnout jakysi zvyk, ze by prispevek v jakekoliv rubrice mel byt spravne oznacen! Kdyz clovek pak neco hleda v technice, v bazaru, tak by to mohlo o dost usnadnit praci... zrovna u ty techniky si myslim ze je problem... samozrejme se jedna o vyjimky, co jsou oznaceny uplne blbe, ale myslim ze by nebylo na skodu, aby pripadne cenzor ci moderator ci nekdo takovy udelal ve vecech poradek a aby nova temata byla oznacena tak jak maji... na jinych forech sem zahledl docela kruta pravidla na pojmenovani prispevku (jinak jsou treba i mazany!!!) a ma to neco do sebe...
(pokud se to resilo ci je to nekde napsany, omlouvam se, ale tim padem je to napsany malo durazne!!!
)
(pokud se to resilo ci je to nekde napsany, omlouvam se, ale tim padem je to napsany malo durazne!!!
uklízím garáž...