Hele Lukasi a neme by jsi stahovacky na 4d plast ?Lukáš325e píše:Záleží na tom, jaké máš ty el. stahovačky. Jestli křížové a původní jsou lanové, bude s tím trocha práce, ale rozhodně nevěř Stanymu a dalším, že to nejde(nic proti samozřejmě, chlapi)... Pokud jsou shodné, jenom to přešroubuješ. Nedávno jsem nabastlil křížové stahovačky na chroma a funguje to, mám i dokumentaci, ale hrozně pomalej net, takže jestli tě ty fotky zajímají, musíš hezky poprosit...
![]()
Potřebuješ akorát vrtačku a dobrej odhad. A postup?
-Vykucháš vnitřek, vyhodíš koberec
-Vykucháš dveře, vyhodíš okna a stahovačky
-Hodíš druhý okna se stahovačkama
-Natáhneš kabelový svazek, příp. osadíš pojistky a relátka
-Složíš všechno zpět
To je hodně stručný, tak kdyžtak napiš, kterej bod tě zajímá víc a já to rozepíšu...
Jo jeste jak je resena ta elektryka , ma to nakou ridici jednotku nebo kabely z moturku jdou primo na ovladaci cudle ?Lukáš325e píše:Záleží na tom, jaké máš ty el. stahovačky. Jestli křížové a původní jsou lanové, bude s tím trocha práce, ale rozhodně nevěř Stanymu a dalším, že to nejde(nic proti samozřejmě, chlapi)... Pokud jsou shodné, jenom to přešroubuješ. Nedávno jsem nabastlil křížové stahovačky na chroma a funguje to, mám i dokumentaci, ale hrozně pomalej net, takže jestli tě ty fotky zajímají, musíš hezky poprosit...
![]()
-Složíš všechno zpět
To je hodně stručný, tak kdyžtak napiš, kterej bod tě zajímá víc a já to rozepíšu...
Zbastlit jde všechnoLukáš325e píše:Záleží na tom, jaké máš ty el. stahovačky. Jestli křížové a původní jsou lanové, bude s tím trocha práce, ale rozhodně nevěř Stanymu a dalším, že to nejde(nic proti samozřejmě, chlapi)... Pokud jsou shodné, jenom to přešroubuješ. Nedávno jsem nabastlil křížové stahovačky na chroma a funguje to, mám i dokumentaci, ale hrozně pomalej net, takže jestli tě ty fotky zajímají, musíš hezky poprosit...
![]()
-Složíš všechno zpět
To jsem chtel vedet , mysle jsem si zda tam neni naka ŘJ .Lukáš325e píše:E-e, na čtyřdvířko nic...![]()
No, ta elektřina je tažená z podvolantu přímo do tlačítek a z těch jdou 2 dráty do každýho okna. Je to normální +-, akorát to ty tlačítka případně přepólují a motorek má pak opačný chod. Nic složitýho, žádná ŘJ...
u ridice to ma jit na tuknuti nahoru i dolu a u spolujezdce sem videl vzdycky ze to de na tuknuti jen dolu a na horu uz ne... u me to tam je taky...břečka píše:Taky bych se chcel optat. Na E34 kdyz tuknu na spinac u ridice tak okno sjede dolu a naopak. Ale jde me to jenom u ridice. Co bych tam musel prekopat aby to tak fungovalo i u spolujezdce popr. i vzadu ?
a nema Dargon neco delat i se zamkama? Aby okna vyjizdeli a sjizdeli kdyz podrzi klic v zamku?
tak sem se byl podivat a jezdi me to samo jenom u ridice.. nevis co tam je navic?Zave píše:u ridice to ma jit na tuknuti nahoru i dolu a u spolujezdce sem videl vzdycky ze to de na tuknuti jen dolu a na horu uz ne... u me to tam je taky...
tak to bych se na to vyprdl..ja sem myslel ze to je soucasti elektriky na okna...na E30 mam "svihadla"Stany píše:To už si bude muset dokoupit automatický dojezd oken.
mozna tam je nejaka krpa...blbnou aji zrcatka.Chodi jenom do boku a nahoru a dolu ani hovno...ale dneska je zase nejaka kosa tak to jeste chvilu vydrziZave píše:Břečka: Tak to je divny... to vubec nevim co ti tam chybi... me by zajimalo jak to udela jeste aby to vyjelo u spolujezdce nahoru na tuknuti... protoze kdyz tam sednes tak tuknes na obe zaras a obe sjedou dolu ale nahoru to uz musis ty tlacitka drzet...![]()
tak to mas nejaky posahanybřečka píše:mozna tam je nejaka krpa...blbnou aji zrcatka.Chodi jenom do boku a nahoru a dolu ani hovno...ale dneska je zase nejaka kosa tak to jeste chvilu vydrziZave píše:Břečka: Tak to je divny... to vubec nevim co ti tam chybi... me by zajimalo jak to udela jeste aby to vyjelo u spolujezdce nahoru na tuknuti... protoze kdyz tam sednes tak tuknes na obe zaras a obe sjedou dolu ale nahoru to uz musis ty tlacitka drzet...![]()
No jasně!Stany píše:Zbastlit jde všechnoLukáš325e píše:Záleží na tom, jaké máš ty el. stahovačky. Jestli křížové a původní jsou lanové, bude s tím trocha práce, ale rozhodně nevěř Stanymu a dalším, že to nejde(nic proti samozřejmě, chlapi)... Pokud jsou shodné, jenom to přešroubuješ. Nedávno jsem nabastlil křížové stahovačky na chroma a funguje to, mám i dokumentaci, ale hrozně pomalej net, takže jestli tě ty fotky zajímají, musíš hezky poprosit...
![]()
-Složíš všechno zpět
To je hodně stručný, tak kdyžtak napiš, kterej bod tě zajímá víc a já to rozepíšu...Ale je to Barbařina
Mně šlo vždy jen o to aby si dotyčný nekoupil stahovačky a pak nezjistil že potřebuje ještě okna