komu patri ta cerna E21
-
athlon_137
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Mě osobně taky nic neudělal, ale Hanise a spol chápu. Tak mi teď řekněte, proč jsem teď ten názor nenapsal ve slušný formě, aby všem těm, co si z něj "utahují" dal najevo, že už to přehání. Proč hned zase musel používat vulgární slova. Akorát jim tak dává příležitost pro další rejpnutí. Nadrobil si tady dost problému a některé prostě dost urazil. Když se mi nelíbí někoho názor, tak mu to, i když nasraně, napíšu ve slušné formě, né že mu hned začnu nadávat. Příjde Vám to jako inteligentní jednání ? Mě teda ne. Nemůže se teď divit 
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Nikdy bych nedal fotku přirození svý mladý na internetbřečka píše:no Tweety zkus si predstavit ze bys byl v jeho kuzi a rozebirali Tvou mladou a jeste takhle nechutne...urcite bys jim popral hezkyho dne ze?
...ale chuj s tym. je to vas bordel
Tady tak trochu musim couvnout, je fakt, ze to nekdy trochu prehanime. And by si ale mel opravdu uvedomit, co tu delal, proc se tu vubec tohle tema objevilo, a tak dale. Je sice mozny, ze se to tu nekomu nelibi, ale bmwm3 znam docela dobre na to, abych vedel, ze z toho ma jen srandu a ja popravde receno taky. And mi je celkem ukradenej, ale bavi me, kdyz si vzpomenu, jak sem presne tuhle fotku hrde daval... Ted nadava? No budiz, dal ji sem sam...
E39 535i sedan
-
athlon_137
Hele, ja jsem asi nejak mimo, vim, ze jsme tady Andovi vsichni nadavali a ze se choval dost casto jako pako - tj. ale dost podobne treba jako Chimera, agresivne jako Luter ap. a docela dost dalsich, ale ty nemaji tak hlubokou nenavist ostatnich - zrejme mi tenkrat neco uniklo, co ten typon udelal, ze se tak odsoudil. Co udelal Hanisovi ap. a treba, kdyz se mu tady tak msti tak Bmwm3? -jen tak ze zajimavosti.Tweety píše: Nikdy bych nedal fotku přirození svý mladý na internetA jestli sis všiml, já mu nic neřekl, jen hájim Hanise a spol, neboť chápu jejich nasranost, nic víc nic míň...
Muzete mi nekdo nejak osvezit-tohle jsou reakce lidi,kteri se nim nepohadali na konferenci o jezdeni ve driftu,ale spis jak kdyby vam ojel stary.
Přesně tak, na tohle si dobře pamatuju, jeden z Andových posledních příspěvků. Mě And kdysi taky prudil a taky jsem to v pohodě hodil za hlavu, tak proč vám to furt nejde? Vzpomeňte si, co tady potil Mašát a uvědomte si, že And to narozdíl od něj nedělal anonymně, za své názory se nikdy nestyděl!! Tak už byste toho mohli nechat...no ono to ale neni tak jednoduchy jak tady naznacujes Neco tomu predchazelo...to jen tak pro poradek
a