Poraďte: Otáčkoměr
-
Mitch
Poraďte: Otáčkoměr
Právě jsem si pořídil BMW 318i, jsem zněj velidce nadšený, jenom mě trápí, že nemám otáčkoměr. Chtěl bych si ho pořídit, ale potřeboval bych radu kde a za kolik, tedy jestli už máte někdo zkušenosti, předem vám všem moc děkuji
)

- Hanis
- Moderátor e30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poraďte: Otáčkoměr
Není nic jednoduššího, pořiď si přístrojovku s otáčkoměrem a pak to už jen přehoď. Ceny jsou jak kde od 800 do 1500Kč. Myslím že na každým vrakáči by se dala sehnat.Mitch píše:Právě jsem si pořídil BMW 318i, jsem zněj velidce nadšený, jenom mě trápí, že nemám otáčkoměr. Chtěl bych si ho pořídit, ale potřeboval bych radu kde a za kolik, tedy jestli už máte někdo zkušenosti, předem vám všem moc děkuji)
Lidi jsou zlí, lžou, mrdaj a kradou
-
Mitch
Poděkování
Díky mockrát, to jsem chtěl slyšet, hodně jsi mě uklidnil, s autama začínám a BMW je podle mě nejlepší, je to moje první autíčko
) teda naježděno už něco mám, za firmu, ale tohle je moje
))) a já nemohl dočkat do pondělí, než se někam zajedu zeptat. Díky moc
)
-
Venca
Jo. Ten pocit vůbec řídit nějaký BMW...allda píše:panove, citite to nadseni noveho majitele![]()
?
mozna navrh na malou anketku. vzpominate na prvni zazitky za volentem a na ten pocit, ze drzite klicky od sveho vozu BMW?
ted jsem si na ne diky prispevku vzpomnel, nemohu pro slzy psat dal...
U mě to bylo svezení v kámošovo E21 323i jen tak u nás v ulici a kousek mimo obec. Pro někoho zvyklýho na Škoda, Lada a F125p neuvěřitelný zážitek.
- jiri seidel
-
Luboš
- Blumen_071
- member of yacht club Monaco
no ja presed ze 105ky do 325i a pocit... nepopsatelnej, bylo to uzasny, byl jsem jak omamen takze kamos co mi vez skodovku domu me zacal predjizdet, doslo mi ze jedu 40 na trojku, seslap a skodovka byla tak kde ma bejt ... za mnou
prvni noc jsem skoro celou projezdil a rano jsem nemoh dospat, uz abych moh jet do prace svym bmw
no proste jak malej spratek co dostal kolobezku
-
Venca