Muzeum aut v Lánech
No tak to bude ještě o dost lepší než BMW muzeum v Mnichově (kdo tam byl ví, že) a je to blížFido píše:Lány jsou dobrý, ale nechci vám kazit iluze, je to tam docela malý a za půl hodinky to máme prošlý. Nehledě na to, že se tam všichni nevejdeme, teda pokud nás bude víc jak 20Ale jako nedělní výlet pro jednotlivce či malou skupinku je to ideální.
- tomik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Muzeum aut v Lánech
Byl jsem tam a byl jsem nadčenej.DAN píše:Je to možná taková pičovinka, ale maj tam, co sem viděl v telce, min 3 kousky BMW - myslím M3 e30, snad E12 a eště něco.
Te děděk wo těch autech ( ke každýmu má nějaký keci ) ví dost, kdyby jsme udělali nějakej vejlet, za dobrýho póča, mohlo by to bejt gutn.
Jo vo tom muzeu dávali teďka dvakrát v Autosalonu na Primě a budou snad ještě něco dávat.
Jeden kousek Alpinky má i Pošík co prodává Renaulty v Uhlířských Janovicích. Je vystavená za výlohou a je to bomba, možná ještě hezčí jak ta v tom muzeu. Ale vůbec nechápu, jak se do toho někdo vejde, to musí být snad pro lidi do 160 cm a 50 kg. 
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
Něco v tomhle smyslu sem chtěl napsat eště než sem se k tomuhle Tvojemu příspěvku prokousal. S´ mi to ukrad! Styď se, zloději zlodějská. By mě mimochodem zajímalo jestli tyhle smíšený pocity měla jenom jihočeská větev, nebo nikoliv... Je pravda že zajímavý věci tam byly, ale moc se chlapíci německý mnichovský nevytáhli...Splaš píše:No tak to bude ještě o dost lepší než BMW muzeum v Mnichově (kdo tam byl ví, že) a je to blížFido píše:Lány jsou dobrý, ale nechci vám kazit iluze, je to tam docela malý a za půl hodinky to máme prošlý. Nehledě na to, že se tam všichni nevejdeme, teda pokud nás bude víc jak 20Ale jako nedělní výlet pro jednotlivce či malou skupinku je to ideální.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Táta se v tom kdysi svez (má přes dva metry) a nestěžoval si, vlastně o tom dost básníBOOST píše:Jeden kousek Alpinky má i Pošík co prodává Renaulty v Uhlířských Janovicích. Je vystavená za výlohou a je to bomba, možná ještě hezčí jak ta v tom muzeu. Ale vůbec nechápu, jak se do toho někdo vejde, to musí být snad pro lidi do 160 cm a 50 kg.