jakej je nejhorší motor od BMW
- Kubajz von Odry
- člen E30.cz
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Jasom zaskrtol iS. Lebo ja osobne poznam 2, slovom dva! dobre 318iS, narocny na zaobchadzanie, casto sa serie, relativne vysoke ceny motorickych dielov a pod. Tot moj nazor.
Na margo zere jak 2.5 a jede jak 1.8 -
, asi sa ten kto to povedal nikdy neviezol v dobrej 320i.
P.S.: nechvalim svuj ocas, kedze moj 2.0 umrel
a chystam zastavbu 2.5 
Na margo zere jak 2.5 a jede jak 1.8 -

P.S.: nechvalim svuj ocas, kedze moj 2.0 umrel

325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
asi máte kluci vysraný skřínky a v pořádnym dvoulitru jste nejeli jinak by jste nemohli tohle tvrdit, takovýhle hlasování je nesmysl, páč půlka jezdila s vonavejma 318 a mrtvejma 320 a druhá zas vonavejma 325 a mrtvejma 318 a ničim jinym, já sám do toho patřim taky, tolik jsem jich v ruce nedržel abych mohl hodnotit objektivně ale s 320i e30 jsem jezdil po městě v zácpách i kudlu na okreskách a dálnici vždy do deseti, šlapalo to jak hodinky, ten samej motor si ted dávam do dalšího auta to minulý ho bohužel nepřežilo ale nemohu si stěžovat, oproti 318 ktrá žere uplně stejně je to královský svezeníTweety píše:Bohužel je to tak jak píše Athlon...athlon_137 píše:Myslim ze to vyhraje ta M20 2.0 . Skaredych slov na ten motor tady bylo hodne a lidi sou zaujaty![]()
samozřejmě že 325 je zas okus výš že jo abych se nedotkl američanů

P.S.: Nechci se tímhle nikoho dotknout za jeho názor nebo skušenost s tim čim jezdil, neni to proti nikomu myšlený, ale když žere bmw 3er řady 15 litrů a nejede to skvěle tak je nesmysl si myslet že je to normální
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Adame, asi to neřikáš těm správnejm lidem.Já a athlon (a taky Max-max) vždycky dvoulitry hájíme, ale jak řekl athlon, lidi tady na foru jsou nějaký zaujatý nebo co ? Nevim kde ty chytráci vzali, že to jede stejně jakoadam320 píše:něco

Naposledy upravil(a) Tweety dne 09. 03. 2005 17:32, celkem upraveno 1 x.
to nebylo proti vám jakoTweety píše:Adame, asi to neřikáš těm správnejm lidem.Já a athlon vždycky dvoulitry hájíme, ale jak řekl athlon, lidi tady na foru jsou nějaký zaujatý nebo co ? Nevim kde ty chytráci vzali, že to jede stejně jakoadam320 píše:něco1,8
a žere jako 2,5 ??? Co tohle je za hloupý řeči ?!?!

to byla jako reakce na pravdu o tom co si lidi myslej o tom dvoulitru, jako že nesouhlasim s tim že to jaks ty napsal je to bohužel tak jak napsal athlon

Nechtěl jsem se tím nikoho dotknout a ani nedělám ze své ubohé 318i žádný letadlo, jak říkla Tweety, ale nejlepší je prostě 325i... podle mýho názoru je to jedinej motor, kterej má optimální spotřebu a taky dost slušněj výkon... ALE NEMÁ SMYSL SE TADY HÁDAT, PROTŽE JE ÚPLNĚ JASNÝ, ŽE KAŽDEJ BUDE OBHAJOVAT SVOJE AUTO A TY OSTATNÍ S PROMINUTÍM "POMLOUVAT"...........................