nee, aleta samolepa byla německá...aha, tak prostě něco německýho a mělo to formát naší dálničnísamiq píše:allda píše: Jenom mi pořád nejde do hlavy, proč se tomu druhýmu policajtovi tolik líbila německá dálniční známka, to do dneška nemůžu pochopit.
.![]()
![]()
tos jel s kamionem
Policie a Bmw
...seru na to, že mě to sere...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...
...já prostě chci, teda bych rád, teda vlastně prosím...
Mno uz me parkrat staveli, treba v Plzni a evidentne chteli me, protoze jsem je z dalky videl, tak sem se schoval za nejakou dodavku, jako ze projedu, ale jakmile jsme byli u nich, tak policajt skocil do silnice hned za tou dodavkou a ukazal na me a zurive na me maval placackou. Tak sem bleskove vyradil, aby muj byvaly vyfuk ( 2x90, dost hlasitej) moc neprovokoval a dojel k nim. Pak prisla kontrola od papiru az po povinnou vybavu. Nemel sem zarovky, ze zadniho svetla sem mel ustipnutej minimalni kousek toho plexi, hroznej vyjeb. Sice sme to vyresili domluvou, ale nejvic me pobavila hlaska ¨koukejte to dat do poradku, moc bilych e30tek tu nejezdi, my se zamerime...¨
Taky zvlastni zkusenost- kdyz me staveji v noci, pravidelne chteji videt kufr... Znamej policajt mi rikal, ze prej mladej clovek v bmw je presne typek, na kterym si policajti radi davaji zalezet...
Taky zvlastni zkusenost- kdyz me staveji v noci, pravidelne chteji videt kufr... Znamej policajt mi rikal, ze prej mladej clovek v bmw je presne typek, na kterym si policajti radi davaji zalezet...
tak to maji pani policajti smulu ........ u me najdou leda kus papiru od kureciho stehna a stary fusakle -dyž se budu hooooodne snazitBully píše:Mno uz me parkrat staveli, treba v Plzni a evidentne chteli me, protoze jsem je z dalky videl, tak sem se schoval za nejakou dodavku, jako ze projedu, ale jakmile jsme byli u nich, tak policajt skocil do silnice hned za tou dodavkou a ukazal na me a zurive na me maval placackou. Tak sem bleskove vyradil, aby muj byvaly vyfuk ( 2x90, dost hlasitej) moc neprovokoval a dojel k nim. Pak prisla kontrola od papiru az po povinnou vybavu. Nemel sem zarovky, ze zadniho svetla sem mel ustipnutej minimalni kousek toho plexi, hroznej vyjeb. Sice sme to vyresili domluvou, ale nejvic me pobavila hlaska ¨koukejte to dat do poradku, moc bilych e30tek tu nejezdi, my se zamerime...¨
ex 325i Touring
320i
my phone 732/866610
320i
my phone 732/866610
- Night.chimera
Po mne se policajti nikdy nejak zbytecne nevozili, vetsinou celkem v pohode. Staveli me za muj kratkej motoristickej zivot a docela velkou porci kilometru na tu dobu jenom parkrat a fakt si nemuzu moc stezovat. Kdyz me sjizdeli, meli proc... Ale je fakt, ze kombinace mladyho kluka a "silnyho" auta (Impreza, BMW) pusobi jak magnet minimalne na jejich pohledy.
E39 535i sedan
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
V sobotu jsem jezdil po městě asi ve 2 ráno a nic. A já se na ně tak těšil. Vsadim se, že kdybych si doma nechal doklady, tak jsou za první křižovatkou. Jinak v Nissanu Micra mě stavěli mnohem častěji.Naopak v otcovo Audi A6 Avant s foliema na všech oknech, mě nezastavěli ani v pátek ve tři ráno - a to mi jeli přes půl města nalepený na zadnim nárazníku a v ruce vysílačky.Jen jsem se smál