A co dál...?
- 
				John

A co dál...?
Cau lidičky. Mám 316 1.8 docela asi ujde, ale jak se tak vozim, tak zjišťuju, že mi něco chybí...  
 Fakt nevím co dál.  
 Vzhledem k mé spotřebě 10-12l/100km  
 přemýšlím o nečem jinym. 318IS? ,  325 ?  
 Poraďte ... Zatim dík

- 
				John

Nazor majitele 318i: jezdim relativne casto a kdyz to tak vezmu, tak na bezne ceske okresky mi osmnactka vykonove relativne staci a vetsina beznych podaut pro ni neni problem a to z ni nezdimu uplne maximum... (to jen obcas 
 ) Nicmene takhle mluvim asi proto, ze jsem se jeste neprojel s poradnym sestivalcem. Tak si myslim ze s takovou 2,5i znovu takovyhle thread asi jeste dlouho nezalozis...

- Kubajz von Odry
 - člen E30.cz

no ja nikdy ix nemnel a ani sni nejel aly myslim ze dobra 4kolka musi byt supeeer - urcite bych ji jednou chtel (uz proto co od aute chcu a to aby mne vzilo rychle, relativne bezpecne a dost casto aj do mist kde jini lidi moc nejezdi (zasnezene okresky treba v tomto obdobi nebo polni a lesni cesty..)John píše:Jakej máte názor na 325 iX
http://v6toys.com/325is/325iX.WmvJohn píše:Jakej máte názor na 325 iX
- Francis
 - člen E30.cz
 - Kontaktovat uživatele:

iX neni offroad! Pohon vsech kol je pro lepsi jizdni vlastnosti na snehu nebo mokru, ne na jezdeni po lese. Uz jsem videl dve iX ktera skoncila na nenapadnem parezu nebo vycnivajicim sutru.Kubajz von Odry píše:... od aute chcu a to aby mne vozilo ... aj do mist kde jini lidi moc nejezdi ... polni a lesni cesty...John píše:Jakej máte názor na 325 iX
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
						323ti stock condition
- Max-Max
 - Moderátor e30.cz

no ale Tvoje santenie na hangari pre MIG tomu nenasvedcujeFrancis píše:iX neni offroad! Pohon vsech kol je pro lepsi jizdni vlastnosti na snehu nebo mokru, ne na jezdeni po lese. Uz jsem videl dve iX ktera skoncila na nenapadnem parezu nebo vycnivajicim sutru.Kubajz von Odry píše:... od aute chcu a to aby mne vozilo ... aj do mist kde jini lidi moc nejezdi ... polni a lesni cesty...John píše:Jakej máte názor na 325 iX
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
						- Kubajz von Odry
 - člen E30.cz

¨Francis píše:iX neni offroad! .Kubajz von Odry píše:... od aute chcu a to aby mne vozilo ... aj do mist kde jini lidi moc nejezdi ... polni a lesni cesty...John píše:Jakej máte názor na 325 iX
ja nerikam ze je to jak patrol ani ze bych to doporucoval nekomu jako traktor na stahovani dreva z lesa, ale myslim ze tam kde se svoji E28 jezdim bych ix pro svuj nahon vsech kol uvital (hlavne vte zimne.) a ... to video myslim mluvi za vse jak tam toho bawora drtu v te zimne
- Francis
 - člen E30.cz
 - Kontaktovat uživatele:

Prejeti prvniho pahorku jsem odmitl, celou trasu jsem si predem prosel pesky.Max-Max píše:no ale Tvoje santenie na hangari pre MIG tomu nenasvedcujeFrancis píše:iX neni offroad! Pohon vsech kol je pro lepsi jizdni vlastnosti na snehu nebo mokru, ne na jezdeni po lese. Uz jsem videl dve iX ktera skoncila na nenapadnem parezu nebo vycnivajicim sutru.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
						323ti stock condition
Má pravdu, srab jedenFrancis píše:Prejeti prvniho pahorku jsem odmitl, celou trasu jsem si predem prosel pesky.Max-Max píše:no ale Tvoje santenie na hangari pre MIG tomu nenasvedcujeFrancis píše:iX neni offroad! Pohon vsech kol je pro lepsi jizdni vlastnosti na snehu nebo mokru, ne na jezdeni po lese. Uz jsem videl dve iX ktera skoncila na nenapadnem parezu nebo vycnivajicim sutru.
Ondra ex.M-Fahrer
						- Michal e34

Je fakt, ze s ixem je spousta srandy... kdyz jsem dnes jel skratkou pres louku, na ktere byli akorat stopy od bezkaru, a nasledne jsem bezkare dojel, tak vubec nechapali co a jak se to za nima objevilo. Pri pohledu do jejich oci a kyvnutim "ze jako dekuji, ze uhli" jsem se nesmirne bavil 

tel. 777595357
GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky
						GPS: 49°56'13.208"N, 14°31'2.521"E
Nic neposílám poštou, prosím nežádejte mě o to. Díky