dik
zadni naprava (brzdy)
zadni naprava (brzdy)
poradi nekdo vzdelany a zkuseny, jaky je rozdil mezi bubnovou a kotoucovou napravou a jaky je rozdil mezi kotoucovou 318i a treba 325i? jsou to absolutne rozdilne kousky bez jakekoliv moznosti kombinace ci maji neco shodneho? mam na svem nejak sbihavy pravy zadni kolo (ne moji vinou, uz tak bylo
) tak me zajima po cem se pidit, ci zda pripadne lze nejak vyuzit 318i s bubnama (samozrejme kdyz chci zachovat kotouce)
dik
dik
uklízím garáž...
Jeste jeden dotaz:
jaky jsou rozdily (jestli nejake jsou) mezi napravama 318i a 325i (oboji kotoucova s ABS) jde mi o zamenitelnost napravnice, ramen, poloos atd... kdyz bych vymenil poloosy, ramena i napravnici, melo by to jit, ne?
ale co kdyz bych chtel na ramena 318i dat napravnici 325i? ma s tim nekdo nejake zkusenosti ci spolehlivy zdroj? jde mi o to, co v pripade potreby shanet...
jaky jsou rozdily (jestli nejake jsou) mezi napravama 318i a 325i (oboji kotoucova s ABS) jde mi o zamenitelnost napravnice, ramen, poloos atd... kdyz bych vymenil poloosy, ramena i napravnici, melo by to jit, ne?
ale co kdyz bych chtel na ramena 318i dat napravnici 325i? ma s tim nekdo nejake zkusenosti ci spolehlivy zdroj? jde mi o to, co v pripade potreby shanet...
uklízím garáž...
jo, u napravnice mi to nakonec vyblilo, ze je to stejny (pokud s tim umim), ale u ramene mi to nenahodilo cislo dilu, tudiz ani parts inf....Batman píše:Na takove porovnani co z ceho pasuje je v etk tlacitko "parts information" a nasledne "parts use"...xhokus píše:jeste jinak: jde prekopat zadni a treba i predni naprava z 318i na 325i?
je to tam stejne uchyceny? a co vsechno se teda vlastne rozumi "napravou"?
proste s tim asi neumim
uklízím garáž...
Dvakrat klikni na poradovy cislo. To vlevo.xhokus píše:jo, u napravnice mi to nakonec vyblilo, ze je to stejny (pokud s tim umim), ale u ramene mi to nenahodilo cislo dilu, tudiz ani parts inf....Batman píše:Na takove porovnani co z ceho pasuje je v etk tlacitko "parts information" a nasledne "parts use"...xhokus píše:jeste jinak: jde prekopat zadni a treba i predni naprava z 318i na 325i?
je to tam stejne uchyceny? a co vsechno se teda vlastne rozumi "napravou"?
proste s tim asi neumim
Tak ETK na me vyzvracelo nasledujici:
Napravnice stejne snad vyjma M3 a iX
Ramena i s M3 a iX
Poloosy by mely byt take stejne od 9/86 (jen ro vypada na rozdil ABS bez ABS) vyjma iX
Stabilizator snad vyjma M3 a iX take
atd...
takze by to melo byt zamenitlne! (jen je treba dodrzet ABS, ne ABS a leva, prava!!!)
kdyztak me nedko opravte...
Napravnice stejne snad vyjma M3 a iX
Ramena i s M3 a iX
Poloosy by mely byt take stejne od 9/86 (jen ro vypada na rozdil ABS bez ABS) vyjma iX
Stabilizator snad vyjma M3 a iX take
atd...
takze by to melo byt zamenitlne! (jen je treba dodrzet ABS, ne ABS a leva, prava!!!)
kdyztak me nedko opravte...
Naposledy upravil(a) xhokus dne 04. 04. 2005 23:29, celkem upraveno 1 x.
uklízím garáž...
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Napravnice, stabilizator, naboje kol, kotouce a par drobnosti jsou jine pro vsechna iXxhokus píše:... kdyztak me nedko opravte...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
jo, vidis, samozrejme... nikde tam na me pismenka iX nemavaly, tak sem si jich nevsimal... zaobiral sem se hlavne problemem 318i (4*kotouc) vs 325i...Francis píše:Napravnice, stabilizator, naboje kol, kotouce a par drobnosti jsou jine pro vsechna iXxhokus píše:... kdyztak me nedko opravte...
uklízím garáž...