Každopádně jsem docela otrávenej..
MÁME PO STRAHOVĚ !!!!!!!!!!
- bmwm3
- Lon Don
- Kontaktovat uživatele:
MÁME PO STRAHOVĚ !!!!!!!!!!
Dneska, když jsem jel služebákem jsem se stavil na Strahově. Jestli si pamatujete, tak tam pořád něco stavěli, tak jak jsem včera říkal, staví tam zázemí pro parkoviště, které bude podle mne placené.. Dnes už tam jezdili silničáři s pluhama a solí, z toho usuzuju, že ten, co si je objednal to bude chtít nějak zpátky. Dost jsem se naštval, na to poloupravený polouhrabaný vjel Jeepem 4.7 V8 4x4 a pořádně to rozhrnul, už na mne asi tři silničáři vyběhli, tak jsem je ještě vohodil a tradá do prdele
- [CZ]Airwolf[OC]
[quote="[CZ]Airwolf[OC]"co se stalo ?[/quote]
jsou tam sněhový haldy jak prase, při odjezdu bokem jsem jednu haldu vybral a bylo po vejfucku, já už se tam z bawem neukážu, pováč mu zkončil mandant
kdo se tam chce super projet, tak doporučuju cestičku těsně podle plotu mezi stadiony, na konci je hrb se sklonem k velkýmu stromu, byla to taková rána až se mi otevřela zadní haubna
jsou tam sněhový haldy jak prase, při odjezdu bokem jsem jednu haldu vybral a bylo po vejfucku, já už se tam z bawem neukážu, pováč mu zkončil mandant
kdo se tam chce super projet, tak doporučuju cestičku těsně podle plotu mezi stadiony, na konci je hrb se sklonem k velkýmu stromu, byla to taková rána až se mi otevřela zadní haubna
EX e28 525e
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
EX 2x e30 318i M40
EX e28 528i
EX e30 320i
Felda
VW Golf VII 4Motion f tédéí Hajlajn
Galaxy s platákem:)
odtah od 7kč/km731810210
- [CZ]Airwolf[OC]
ja ? nikdy..bmwm3 píše:Kde to přesně je?DC píše: stejne to nikdo nenajde![]()
2 GeRoX: Nemůžu věřit, že by jsi to vědomě zatloukl !!!!!

Tak takGeRoX píše:ja ? nikdy..ostatne to misto jsem ukazoval vsem kdyz jsem byl na miste ale nikomu se nelibilo...pac jak to rikal maranelo je to sikma plocha...
ale lidem kteri maji po krk z "driftovani do kolecka" vedi v cem je ten prostor dobrej...
Zajimavy ale je, ze kdyz jsem tam zatah par lidi, tak nekteri se vratili na plochu, ze oblouk je o nicem...
BTW: Gerox - objevil jsem pobliz dalsi alternativu, ale ten puvodni je asi lepsi, je i vic zasitej, ale kdyz uz vyhrabu snih v jednom, je to dobra zaloha
- Night.chimera