ZLODĚJÍČCI ZKURVENÍ
Tak pomůže jedině rozbrušovačka,autogen,pilka na železo a nebo zavoláš mamě a ona přiveze klíč, nebo ho po někom pošleZave píše:co kdyz tam bude mit to zelezny zarizeni jako ty?Dix píše:I s třetí nohou a pokračoval bych i dálathlon_137 píše: i s nohama
HOTENTOT 
e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

e30 318i cupé (R.I.P.) & e36 318i touring ALPINA (NA PRODEJ)

- [CZ]Airwolf[OC]
To je sice pravda, taky znám spoustu takovejch, taky jsem drandil už jako to, e no jako mladší no ale pak znam taky pár co zrovna jim to tolik nešlo no a pár co jim to šlo a no je jasný jak to dopadalo žejo, takže bych to jako moc nepodporoval, každopádně kdyš se něco stane tak je to jako bez debaty že joTweety píše:Proč ne ? Znám pár lidí, kteří v 16-ti uměli řídit lépe, než mnozí z nás.Někdy bych opravdu řidiče neposuzoval podle věku.[CZ]Airwolf[OC] píše:doufam ze v 16ti tou karou jeste nejezdi...
No, je fakt, ze vetsina z nas by se ted mela chytnout za nos a nemoralizovat, nicmene: Pokud se neco stane, je to pruser jak svine a o to horsi, ze v tom veku si ty rizika az tolik neuvedomis. U nas se smi ridit od 18ti a je to tak dobre, protoze vzhledem k zakonum, jejich vymahatelnosti, fungovani policie apod. tady v podstate nikdo nedodrzuje povoleny rychlosti a vsichni jezdime jak prasata (a kdo tvrdi, ze tak ani jednou nejel, by se ted mel opet povinne chytit za nos). Pak ty nehody vznikaj snadnejc a cim mladsi clovek, tim (vetsinou) vetsi hovadko za volantem.
Snad kazdej ti potvrdi, jakej byl schumacher, kdyz dostal papiry, a jak postupne zklidnoval, kdyz se vymlaskl poprvy, podruhy, potreti...
Treba v USA se smi jezdit od 16ti, ale taky opovaz se nedodrzovat predpisy... Tam neudelaj jenom tytyty... Pred Silvestrem jsem dostal pokutu petikilo za velmi vyrazne prekroceni povolene rychlosti v obci. A vedle me sedel kamos a jeho holka - Japonka. Oba spolu zijou v Australii, predtim zil on v USA a ona doma v Tokyu. Oba mi rekli, ze v kazdym z tech dalsich statu by se asi policajt nerozpakoval me na miste jako nebezpecnyho odprasknout... Tady? Bezna denni praxe, v ty obci me jeste jeden octaviatik predjizdel, toho capli tesne prede mnou...
Snad kazdej ti potvrdi, jakej byl schumacher, kdyz dostal papiry, a jak postupne zklidnoval, kdyz se vymlaskl poprvy, podruhy, potreti...
Treba v USA se smi jezdit od 16ti, ale taky opovaz se nedodrzovat predpisy... Tam neudelaj jenom tytyty... Pred Silvestrem jsem dostal pokutu petikilo za velmi vyrazne prekroceni povolene rychlosti v obci. A vedle me sedel kamos a jeho holka - Japonka. Oba spolu zijou v Australii, predtim zil on v USA a ona doma v Tokyu. Oba mi rekli, ze v kazdym z tech dalsich statu by se asi policajt nerozpakoval me na miste jako nebezpecnyho odprasknout... Tady? Bezna denni praxe, v ty obci me jeste jeden octaviatik predjizdel, toho capli tesne prede mnou...
E39 535i sedan
No ja reagoval spis uz na Adama... Ono je otazka, jak ladas vypada a jak vypadali oni, nekdy neni co se divit, 12letej muze napraskat 20letymu... a taky je mozny, ze ti zlodejicci byli nejaci 10leti parchantici, to nevimeMax-Max píše:ja som na vek narazal kedze Ladas im chcel lamat ruky, tak som sa podivil ze nejaky odvazny na ten vek.
Vobec som nemal na mysli vodicske schopnostija sam prvykrat v 12
E39 535i sedan
No a ja zas reagoval na airwolfa a tweetyhoFx píše:No ja reagoval spis uz na Adama... Ono je otazka, jak ladas vypada a jak vypadali oni, nekdy neni co se divit, 12letej muze napraskat 20letymu... a taky je mozny, ze ti zlodejicci byli nejaci 10leti parchantici, to nevimeMax-Max píše:ja som na vek narazal kedze Ladas im chcel lamat ruky, tak som sa podivil ze nejaky odvazny na ten vek.
Vobec som nemal na mysli vodicske schopnostija sam prvykrat v 12
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, taky nevidim zrovna moc rád, když na parkovišti zkoušej 16ti letý kluci hodiny a mě 20m od tohoto místa stojí auto. Ale co si budeme povídat, jak už řekl Fx, mnozí z nás taky jezdili a taky poslouchali řeči od těch starších. Tak prostě tu předcházející generaci musíme v něčem předběhnout a nemoralizovat lidi, kteří provádí to samé, co my před pár lety. Mě je naprosto volný, když kluci toho věku jezdí po stejný silnici jako já, jen ať se snaží v mé blízkosti nedělat píčoviny. Z toho výplývá to samé co v podstatě, podle mě, měl namysli Fx. Ať jezdí, ale opatrně....no a to jim stejně nikdo nevysvětlí, takže jsem vlastně k vůbec ničemu nedospěl