Vyzná se tu někdo v elektro-zapojení?
Vyzná se tu někdo v elektro-zapojení?
Doma mi přebývá jeden dost kvalitní subwoofer ze sestavy 5+1 a uvažoval jsem o hození ho do kufru do auta. je to teoreticky a hlavně prakticky možné a když tak co a jak je k tomu třeba? díky moc
Potřeboval bys měnič napětí a rádio, z kterého by šlo jednoduše vyvést signál na jacky (nebo tak, jak to umí ten sub, treba optika by byla asi problem). Dál nevím, jak by se zesilovač v tom subu tvářil na nepřítomnost satelitů. Celkově mi to nepřijde jako tak super nápad...
EDIT: Napiš, co přesně máš. Z toho tvého popisu jsme s Maranelem pochopili každý něco trochu jiného...
EDIT: Napiš, co přesně máš. Z toho tvého popisu jsme s Maranelem pochopili každý něco trochu jiného...
E39 535i sedan
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
tak to budes hlavne na 100% potrebovat ten menic protoze je to na 220V a jak vime auto ma 12V. Pak uz jen to radio ktery ma vystup na zesik a par tech kabelu 
jest eje dulezity co ma ten sub za vstup pokud optiku jak pise FX je to problem
jest eje dulezity co ma ten sub za vstup pokud optiku jak pise FX je to problem
Naposledy upravil(a) Maranelo dne 15. 02. 2005 22:56, celkem upraveno 1 x.
No záleží na tom, jak má řešený vstupy... Nevím, jestli rádia šoupou do drátů pro zesík zvuk už zesílený. Já bych se tam bál, že něco odpálím.Maranelo píše:tak to budes hlavne na 100% potrebovat ten menic protoze je to na 220V a jak vime auto ma 12V. Pak uz jen to radio ktery ma vystup na zesik a par tech kabelu
E39 535i sedan