http://www.bloguje.cz/petice/index.php
PETICE ZA ODVOLÁNÍ GROSE
PETICE ZA ODVOLÁNÍ GROSE
Takže pokuď nikdo nejni spokojenej s timhle našim slavnym premijérem
, tak má možnost se vyjádřit a podepsat petici, která se nachází zde:
-
athlon_137
Přesně tak ... nechtěl jsem reagovat, ale fakt nevim o co těm lidem jde. Když ho odvolají, tak tam zase skočí nějakej jinej debil a bude zase rok prudit a pak ho zase odvolají atd atd atd ... politický systém je u nás v pr....basik píše:mno odvolanim grosse bys toho vyresil ...![]()
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
- Night.chimera
-
Amigo-nepřihlášen
hmmm
hmmm takže ste všichni vlastně spokojeni
, tak si nestěžujte kundi
Já teda nejsem, sere mě celá politická situace v týhle zemi, vim že nasaděj jinýho dementa, ale třeba se začne ČSSD po tomhle kroku rychleji rozpadat a uvolní místo jinejm stranám(sice taky stojej za hovno, ale snad to lepší než co se děje teď)
, jestli to bere tak jako vy každej, hmmm jezdim si ve svym baworáku a nic mi nechybí, tak se nedivim, že to v týhle zemi vypadá právě tak jak vypadá, heehe všude melou při volbách jak strana prosazuje hlas lidu, ale lidi nemluví, jenom čumí a hlásej hmmm stejně to bude stát zase za hovno, tak co asi budou dělat politici, hmmm budou stát za hovno, páč lidem je to u prdele, tak politikum to bude taky u prdele, prosazujou přece hlas lidu.
V pohodě nechte si dál srát na hlavy
Já teda nejsem, sere mě celá politická situace v týhle zemi, vim že nasaděj jinýho dementa, ale třeba se začne ČSSD po tomhle kroku rychleji rozpadat a uvolní místo jinejm stranám(sice taky stojej za hovno, ale snad to lepší než co se děje teď)
V pohodě nechte si dál srát na hlavy
- Michal e34
Vždyt je to všechno jedna velká šaškárna....Odvolají jednu loutku a dají si tam zase jinou,které se za rok zase zbaví.To je nekonečnej kolotoč.Raději řešte auta a ne takovýhle cirkusový záležitosti...
Pežot 406 v plný polní a driftwagen E28
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Stejně jako boží hudba chlapíků LedZeppelin,
lahodí uchu když zahučí Temelín.....
Nemyslim ze odvolanim premiera se neco zmeni. Politika dnes lidi nezajima z toho duvodu jaka je to saskarna. Neexistuje v ni neco jako moralka a tak... Dnes je to jen hazeni spiny a lzi na toho druheho. Spousta politiku dnes tezi jen z toho ze o druhem prohlasi ze lze, ze to co dela neni k nicemu. Sam pri tom nema jediny navrh nebo argument jak situaci resit. Bohuzel spousta lidi velmi rada slysi na takoveto lacine vyroky.
Jeste nikdy jsem pri debate dvou stran neslysel vetu jako "ano, v tomhle mate pravdu", nebo "souhlasim s vami".... Je to jen neustaly kolotoc urazek a nesmyslu.
Proto uz politiku moc neresim.
Radsi budu resit nejaky pekny Bawo
Howgh
Jeste nikdy jsem pri debate dvou stran neslysel vetu jako "ano, v tomhle mate pravdu", nebo "souhlasim s vami".... Je to jen neustaly kolotoc urazek a nesmyslu.
Proto uz politiku moc neresim.
Radsi budu resit nejaky pekny Bawo
Howgh