BMW ve spravných rukou ??
Jasně, že je to věc názoru, ale E30 podle mě rozhodně nevypadá jako veterán, obvzlášť v M-techniku II a s pořádným lakem a kolama. Rozhodně hezčí než E36.Rotten píše:Je to věc názoru. E36 vypadá moderně, E30 vedle ní vypadá jak veterán. A JÁ NECHCI VETERÁN!!!BOOST píše:Rozhodně souhlas s kombinací kastle E30 a motorizace E36. E36 kastle je bléééééé.![]()
![]()

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

- tomik
- Kontaktovat uživatele:
po veteránu se každej otočí ale po E36 neBOOST píše:Jasně, že je to věc názoru, ale E30 podle mě rozhodně nevypadá jako veterán, obvzlášť v M-techniku II a s pořádným lakem a kolama. Rozhodně hezčí než E36.Rotten píše:Je to věc názoru. E36 vypadá moderně, E30 vedle ní vypadá jak veterán. A JÁ NECHCI VETERÁN!!!BOOST píše:Rozhodně souhlas s kombinací kastle E30 a motorizace E36. E36 kastle je bléééééé.![]()
![]()
A E36 už není taková zábavná motokára.

krasavec.mohl jsi zvolit hezčí prahy a ne ty nejlacinější co kupuje každej tuzingář.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Musím se taky přidat k obdivovatelům.Jen jak už řekl Jindra,je to o penězích.Šikovnejma rukama si toho na autě moc neuděláš,aby to bylo na obdiv.Já jako 19ti letej student střední školy můžu jen tiše závidět, ale snad mám tohle vše potěšení ještě před sebou.
Jinak mé připomínky.Ledvinky jsou super,rozhodně bych je nedával do stříbrný.A možná by nebyla špatná nějaká odtrhová hrana na zadku,jen taková decentka.A když už přední plast a prahy,tak alespoň nějakej zadní M-tech ?! Jen můj názor.
Jinak mé připomínky.Ledvinky jsou super,rozhodně bych je nedával do stříbrný.A možná by nebyla špatná nějaká odtrhová hrana na zadku,jen taková decentka.A když už přední plast a prahy,tak alespoň nějakej zadní M-tech ?! Jen můj názor.