BMW ve spravných rukou ??
S tím jsem měl taky problém.Konzoly jsem navrtal na třech místech v prostředku pod každým budíkem.Koupil jsem sis samořezné šrouby ze zapuštěnou hlavou (do sádrokartonu černé) a na třech místech sem ji pomalu přitahoval až si konzole krásně sedla na sloupek.Až to budeš mít hotové tak pošli fotku ať se taky pokochámeZdrahy píše:Nemuzu tu mlhovku sehnat, s motorem uz nic neresim, jde ven a misto nej 2.8i - elektrika v oknech ?? Planuju nebojale sibr necham manual, stejne ho moc nepouzivam...
Jeste nainstalovat ty bubiky a jsme dva STANY![]()
PS : jak jsi je prichytil k tomu sloupku ??

Zdrahy, jednoznačně poklona. Překrásnej kousek. Až to budeš mít hotový, tak ho hoď i na www.e30.de, myslím, že i tam se ani náhodou neztratí a tam jsou luxusní kousky. Áť taky skopčáci viděj, že nádherný E30 jsou i v takový prdeli jako je ČR a nejenom u nich.

E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

to auto už tam jednou jeBOOST píše:Zdrahy, jednoznačně poklona. Překrásnej kousek. Až to budeš mít hotový, tak ho hoď i na www.e30.de, myslím, že i tam se ani náhodou neztratí a tam jsou luxusní kousky. Áť taky skopčáci viděj, že nádherný E30 jsou i v takový prdeli jako je ČR a nejenom u nich.![]()

Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Tak to jsem si ho nevšimnul, a kde? Hoď na něj přímej link, prosím.DC píše:to auto už tam jednou jeBOOST píše:Zdrahy, jednoznačně poklona. Překrásnej kousek. Až to budeš mít hotový, tak ho hoď i na www.e30.de, myslím, že i tam se ani náhodou neztratí a tam jsou luxusní kousky. Áť taky skopčáci viděj, že nádherný E30 jsou i v takový prdeli jako je ČR a nejenom u nich.![]()
E30 340ic V8 6q- EX

Jo jo pěkný, ale jak říkám všechno je to otázka peněz a ne umu. Nic ve zlém ale je to můj názor. Já než si na neco ušetřím tak se to auto rozpadne. Bohužel rodina je přednější. Ale je to pěknej kousek, můj asi nesplnitelnej sen. Hold musí víc makat. 

BMW 325i Touring http://ufocz.wz.cz/
neni to toto...?...BOOST píše:Tak to jsem si ho nevšimnul, a kde? Hoď na něj přímej link, prosím.DC píše:to auto už tam jednou jeBOOST píše:Zdrahy, jednoznačně poklona. Překrásnej kousek. Až to budeš mít hotový, tak ho hoď i na www.e30.de, myslím, že i tam se ani náhodou neztratí a tam jsou luxusní kousky. Áť taky skopčáci viděj, že nádherný E30 jsou i v takový prdeli jako je ČR a nejenom u nich.![]()
BOOST píše:Tak to jsem si ho nevšimnul, a kde? Hoď na něj přímej link, prosím.DC píše:to auto už tam jednou jeBOOST píše:Zdrahy, jednoznačně poklona. Překrásnej kousek. Až to budeš mít hotový, tak ho hoď i na www.e30.de, myslím, že i tam se ani náhodou neztratí a tam jsou luxusní kousky. Áť taky skopčáci viděj, že nádherný E30 jsou i v takový prdeli jako je ČR a nejenom u nich.![]()
http://www.schwarzfour.de/e30/fotost/f00021/f00021.htm
neni to toto...?...
- Radek_750iA