325i 24v M-packet
325i 24v M-packet
325i r.v.92 ,bílá,béžová kůže,al.OZ 16,cd,šíbr,el.zrc.M3 optic. 110000kč, tel.608977060.Foto na mail.Nebo výměna za e34 s doplatkem.BMWmartin@seznam.cz.
prosim foto na gt5@email.cz a nejaky popis dik

Vic fotek by neskodilo, ale pro predstavu jakz takz staci...
EDIT: Minimalne bych jako potencialni kupujici uvital detailnejsi fotku prahu a spodku dveri, protoze takhle mi to pripomina jednu E36, na kterou jsem se jel 100 km daleko podivat (ale tam byl ten prah na tom o neco lip, pokud se dobre pamatuju, nebo to bylo dobre zamaskovany)... Ja uz auto mam, ale pripadnym zajemcum by to pomoct mohlo.
E39 535i sedan
Nj, to jsi nemel delat, prece jenom nektery prezy maj i o 100 kobyl vicMates Rus píše:Nechci z nikoho dělat blázna a už vůbec né co se týče mího auta. Mouchy má , ale nic co by se nedalo vyřešit.Je to dobrá kára a má to novej motor.Teda motor z e34 r.v.94.Ten původni jsem zabil ,když jsem se honil z Brna do Prostějova se Subaru impr.

E39 535i sedan
Hele to sou hlášky,jako stát se může cokoli,já si tky říkal že né a na autě nikdy nehav.co mělo servisku a do výměny rozvodů bylo ještě 25tkm najednou BUM a motor v pí... prostě nikdy nemůžeš vědět kdo ten motor před tebou a před 10ti lety načal,můžeš se bavit o zacházení pokud to auto má ten dotyčný od novoty třeba.Většinou se na těchto autech už vystřídalo 10 řidičů a to je pak loterie....Mao píše:V tomhle úseku už jsem taky párkrát závodil při svejch cestách na sever a motor jsem ještě neudělal....a to mám "jenom" dvouapůli M20Mates Rus píše:To auto umí docela lítat a tak sem toho občas využil. Na to jsem ho kupoval!!!
M3 (e46) Hartge