" Já jezdím furt na letních, myslím, že když je někdo fakt dobrej řidič, tak to zvládne stejně na letních jako na zimních. A když vjedete na čistej led, jsou na hovno zimní i letní. Díky, čau impulsáci. "
Nebyl to náhodou Chiméra ?
Podle tech hlasek to tak vypadaDan td píše:Jsem to dneska zachytil a volali tam neuvěřitelný lidi.
" Já jezdím furt na letních, myslím, že když je někdo fakt dobrej řidič, tak to zvládne stejně na letních jako na zimních. A když vjedete na čistej led, jsou na hovno zimní i letní. Díky, čau impulsáci. "
Nebyl to náhodou Chiméra ?![]()
![]()
Je to desne smutny, ale takhle premysli jeste dost lidi :o(Dan td píše:Jsem to dneska zachytil a volali tam neuvěřitelný lidi.
Nebyl to náhodou Chiméra ? :D :D :D
ty kravo, to je husty!!Dan td píše:Jsem to dneska zachytil a volali tam neuvěřitelný lidi.
Nebyl to náhodou Chiméra ?![]()
![]()