oprava serva e30 plasťák
oprava serva e30 plasťák
Zdravím, tak se mi po.ralo servo- nedělal už ste někdo repasi? Nakoupil jsem gufera a nevim co se tam ještě vyměnuje. Jsou tam i silonové kroužky pod guferama...Nemáte někdo obrázek v řezu?
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: oprava serva e30 plasťák
Mě se to taky posralo,někde mi uniká kapalina,myslim že přímo pod manžetama,ale než bych dělal nějakej repas,tak to raději vyměnim.Jak jsem tak koukal na ceny,tak se pohybujou něco kolem 1500 tady na foru.bmw730 píše:Zdravím, tak se mi po.ralo servo- nedělal už ste někdo repasi? Nakoupil jsem gufera a nevim co se tam ještě vyměnuje. Jsou tam i silonové kroužky pod guferama...Nemáte někdo obrázek v řezu?
Jeee, na co clovek nenarazi, kdyz se taky jednou stavi
Dela se na to cela sada, ve ktery je vsechno, co tam potrebujes prebouchat, proste takovej pytel plnej gumovejch okrouzku, silonovejch krouzku, gufer atd.
Ale vic nez obsah tutorialu me zaujalo to, ze je to vyexportovane z TISu (taky jsem to tam moh najit pred nejakym tim rokem, kdyz jsem to potreboval) krom toho ze jsem to nenasel, tak kdyz jsem chtel neco z TISu takhle vyexportovat do obrazku s tim, ze to bylo trochu vetsi - nutnost scrollovani, tak jak potom udelat screenshot ? Mr. Maranelo ?

Pokud jsi koupil jenom gufera, tak prvni vec, ktery bych se divil, ze ti dali spravny. Vetsina jich tam je stupidnich atypickych rozmeru, ktery nesezenes bezne tak, aby byl vyhovujici rozmer a zaroven bylo treba napriklad dvoubrity apod.bmw730 píše:Nakoupil jsem gufera a nevim co se tam ještě vyměnuje
Dela se na to cela sada, ve ktery je vsechno, co tam potrebujes prebouchat, proste takovej pytel plnej gumovejch okrouzku, silonovejch krouzku, gufer atd.
Ale vic nez obsah tutorialu me zaujalo to, ze je to vyexportovane z TISu (taky jsem to tam moh najit pred nejakym tim rokem, kdyz jsem to potreboval) krom toho ze jsem to nenasel, tak kdyz jsem chtel neco z TISu takhle vyexportovat do obrazku s tim, ze to bylo trochu vetsi - nutnost scrollovani, tak jak potom udelat screenshot ? Mr. Maranelo ?