Propadá se mi brzdovej pedál.
Propadá se mi brzdovej pedál.
Jedu si tak ve městě a najednou se mi začne propadat brzdovej pedál. Chvilku to brzdí a pak se propadne. Myslím si, že je to hlavní brzdovej válec. Kapalina neubejvá. Kolik to tak stojí??? A kde v Brně je nějakej dobrej servis, kde by mi to spravili?
325E Hoří vzduch 

A co to treba zkusit odvzdusnit?bo treba..kdy si naposled menil brzdovku?
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...

Tenhle problém jsem měl na předchozim bawu. Nejdřív jsem myslel taky, že mi kapalina neubejvala, pač ten únik byl tak malý, že nebyl vidět, ale stačilo to k nasátí vzduchu a prošlápnutí pedálu.
Co máš za typ auta?
U mě to bylo nakonec spuchřelou gumičkou v zadním brzdovém prasátku(u bubnových brzd), ale klidně to může být i u kotouče.
Když jsem jí vyndal, tak už nevypadala jako guma, ale spíš jako silikon.
Co máš za typ auta?
U mě to bylo nakonec spuchřelou gumičkou v zadním brzdovém prasátku(u bubnových brzd), ale klidně to může být i u kotouče.
Když jsem jí vyndal, tak už nevypadala jako guma, ale spíš jako silikon.

Re: Propadá se mi brzdovej pedál.
Co kostuje novej nevim,ale taky ne co mas za typ a obsah.Mam jeden hlavni brzdovej valec komplet i s posilovacem a rucim za nej.Jestli chces,dej mi adresu a poslu ti ho na dobirku za 500kc.Peter píše:Jedu si tak ve městě a najednou se mi začne propadat brzdovej pedál. Chvilku to brzdí a pak se propadne. Myslím si, že je to hlavní brzdovej válec. Kapalina neubejvá. Kolik to tak stojí??? A kde v Brně je nějakej dobrej servis, kde by mi to spravili?
Druha moznost-udelej si vylet do mostu,cca asi 300km a mas vyresenej celej problem i s tim servisem a opravou.

"cédo,sabáč,plná béča"-k tomu E30 325
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447
-nic jinýho mě nebaví víc!
tel.-723667447