klima klimatizuje jen napůl E34
- marlin
- Kontaktovat uživatele:
klima klimatizuje jen napůl E34
Nové auto, nový problém. Nevíte někdo, kde by mohl být error na dvouzónové klimě, že mi to klimatizuje jen u řidiče a vzadu a spolujezdec topí?
BMW E30 318iS - Musta Kissa,
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
BMW E3O 316i touring - mrtvola, rozpordej na díly
BMW E34 525i - Bělásek - již není
Subaru Impreza - kvalita z japonska
Tak to je podle mne ta základní, dvouzónová.. i když 3 kolečka mají obě co znám. Ta první, kterou asi máš, dost odcházel ten panel, mi v e34 například fungoval ventilátor až na 4. polohu, navíc to není první případ co jsem slyšel, že na ní něco nefunguje..marlin píše:nevím jestli je dvouzonovka. Jsou tam tři kolečka, prostřední je vetrák, boční teplota. Ale jaký tam je, to opravdu nevím.
Je to tahle? :

Pak byla s těma podélnýma kolečkama, která byla více v e32, v e34 málo:

Ale třetí Maxi, to jsi mě dostal.. Nebyla ta nejholejší ta která měla i ty táhla, ale byla jednozónová?
tak odejit toho mohlo vic... ale nejjednodussi cesta bude vymenit na zkousku tenhle panel za funkcni a uvidis ... vetsinou odejde jen elektronika... pokud ne mohl odejit servo moturek co nastavuje tu klapku na michani vzduchu, cidlo teploty, nebo se nekde v mechanismu klapek neco plastoveho ulomilo a klapka zustava nastavena aby to topilo ale tohle vsehcno bude muset asi palubka ven.
Manželka homosexuála s pláčem vypráví:
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
"Pak se svlékl, já se taky svlékla, on si oblékl moje šaty a od té doby jsem ho už neviděla."
no jestli myslis ten druhej typ tak ti to nepujde... ty mas "poloautomat" udrzuje jen teplotu.. kdezto druhej je "starej klimatronic" ridi vsehcno vcetne klapek
ty mas rucni ovladani klapek na sklo nohy a stred.
ale predelat lze vsechno kdyz se chce... 

Manželka homosexuála s pláčem vypráví: